Vakantie Kuta

Op vakantie naar Kuta? Op Royal.nl hebben we de meningen van reizigers over Kuta voor u samengevat. Bovendien hebben we zo goed mogelijk de vakantiemogelijkheden voor u in kaart gebracht.

Voordelig naar Kuta met Royal.nl

Op Royal.nl vindt u de beste zonvakanties en aanbiedingen naar Kuta. Boek vliegvakanties naar Kuta van ruim 50 betrouwbare Duitse touroperators voor dag-actuele prijzen met royale kortingen en bespaar tot honderden euro’s!

Bekijk hier onze actuele Kuta aanbiedingen

Kuta

Kuta is dé badplaats van Bali, met zijn strand en surfmogelijkheden, vele eet- en uitgaansgelegenheden en bruisende nachtleven, die vooral een trekpleister is voor jongeren.

Kuta volgens bezoekers

Kuta is dé badplaats van Bali. Het ligt op het zuidelijke schiereiland van het godeneiland en vanaf het strand kunt u de zonsondergang zien. Rond dat tijdstip is het dan ook altijd extra druk. Van het oorspronkelijke vissersdorpje is niets meer terug te vinden, het is inmiddels een absolute toeristen-/uitgaansstad geworden. Bezoekers geven dan ook aan dat ‘alles wat noodzakelijk is voor een levendige vakantie hier aanwezig is’. In het ‘drukke’ Kuta zijn ‘heel veel jongelui’, vooral vanwege de uitgaansmogelijkheden en de lage prijzen. Het wordt vooral door Australiërs en backpackers bezocht, zeker door hen die willen surfen. Vooral Kuta Beach is een ‘echte surflocatie’. De ‘keuze en variëteit aan restaurants, winkels en clubs is groot’, ‘voor elk wat wils’ en ‘alles is op loopafstand’. Het bruisende, internationale uitgaansleven gaat tot in de vroege uurtjes door. In het regenseizoen kan het strand ‘wel wat vies’ zijn en met name dan is de zee ‘wild’. ‘Cultuur moet vooral buiten Kuta worden gezocht’. Kuta ligt ‘niet ver van het vliegveld, maar je hebt daar geen last van’. Mede daarom beginnen en eindigen veel mensen die naar andere plekken van het eiland of de archipel trekken, hun vakantie met een verblijf in Kuta. Ook omdat hier werkelijk alles te koop is en je hier bijvoorbeeld goedkoop sieraden kunt laten repareren en kleding kunt laten maken. Bovendien is het zeer goed mogelijk vanuit deze badplaats het hele eiland te verkennen; een makkelijke methode daarvoor is het maken van dagtochten met een gehuurde auto met chauffeur; ‘dat is heel betaalbaar’. Het Nederlandse consulaat is in Kuta gevestigd, evenals het bureau voor immigratie waar eventuele verlenging van visa moet worden geregeld. Kuta is de meest bekende, drukke badplaats van Bali, waar vooral veel jongelui naartoe gaan vanwege de goedkope verblijfsmogelijkheden, de ruime winkelkeuze, het strand- en surfgebeuren en vooral ook het bruisende en internationale nachtleven.

Mogelijkheden in Kuta

Activiteiten

Strand
⭐️⭐️⭐️
Uitgaan
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Restaurants
⭐️⭐️⭐️⭐️
Cultuur
⭐️⭐️
Natuur
⭐️⭐️⭐️⭐️
Winkelen
⭐️⭐️⭐️

Voorkeuren

Goedkoop
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Luxe
⭐️⭐️⭐️
Populair
⭐️⭐️⭐️⭐️
Rustig
⭐️⭐️⭐️⭐️
Kindvriendelijk
⭐️⭐️⭐️
Voorz. mindervaliden
⭐️⭐️⭐️⭐️

Sportief

Wandelen
Ja
Tennis
Ja
Golf
Ja
Surfen
Ja
Zeilen
Ja
Duiken
Ja

Voorzieningen

Waterpark
Ja
Dierenpark
Ja
Attractiepark
Nee
Apotheek
Ja
Geldautomaat
Ja
Busverbindingen
Ja

Weersverwachting Kuta

Dinsdag

  • Max: 32
  • Min: 27
  • Neerslag: 0.2mm

Woensdag

  • Max: 32
  • Min: 27
  • Neerslag: 6.4mm

Donderdag

  • Max: 29
  • Min: 27
  • Neerslag: 37.1mm

Bekijk de Kuta weersverwachting voor 14 dagen

Foto’s van Kuta

Populaire accommodaties in Kuta

Wina Holiday Villa 7.2
Kuta
Bekijk
Legian Beach 8.2
Kuta
Bekijk
Hard Rock 8
Kuta
Bekijk

Bekijk alle accommodaties in Kuta

Ligging van Kuta

Vliegtijd:
circa 16 uur
Transfertijd:
circa 8 minuten