Vakantie Bodrum

Op vakantie naar Bodrum? Op Royal.nl hebben we de meningen van reizigers over Bodrum voor u samengevat. Bovendien hebben we zo goed mogelijk de vakantiemogelijkheden voor u in kaart gebracht.

Voordelig naar Bodrum met Royal.nl

Op Royal.nl vindt u de beste zonvakanties en aanbiedingen naar Bodrum. Boek vliegvakanties naar Bodrum van ruim 50 betrouwbare Duitse touroperators voor dag-actuele prijzen met royale kortingen en bespaar tot honderden euro’s!

Bekijk hier onze actuele Bodrum aanbiedingen

Bodrum

De badplaats Bodrum en het gelijknamige schiereiland vormen een populaire vakantiebestemming met veel toeristische mogelijkheden en historische bezienswaardigheden.

Bodrum volgens bezoekers

Bodrum ligt op het gelijknamige schiereiland Bodrum aan de Egeïsche kust in het zuidwesten van Turkije. Het is een ‘kleurrijke en levendige’ badplaats, waar ‘voor iedereen wat te doen is’. De plaats dankt haar populariteit aan het ‘actieve nachtleven’, de ‘blauwe zee’, het ‘mooie strand’ en ‘het zonnige weer’. Toeristen waarderen ook ‘de aardige mensen’, de ‘vele winkelmogelijkheden’ en het ‘lekkere eten’. De almaar groeiende populariteit van Bodrum zorgt ook voor negatieve reacties. De plaats wordt in het hoogseizoen ‘te druk’ en ‘te toeristisch’ bevonden en sommige mensen klagen over ‘vieze stranden’. Wanneer u richting Bodrum gaat moet u in ieder geval rekening houden met ‘opdringerige verkopers’, want die kunt u hier bijna niet ontlopen. Leuke uitstapjes op het schiereiland kunt u maken naar de klassieke stad Milas, de baai van Akyarlar, wat zeker voor surfers een aanrader is, en Gümüslük. In Bodrum zelf moet u beslist een kijkje gaan nemen bij het oude theater en het mausoleum van Halicarnassus. Wanneer u genoeg heeft van de drukte langs de kust kunt u een dag het achterland intrekken om het ‘echte Turkije’ te ontdekken.

Mogelijkheden in Bodrum

Activiteiten

Strand
⭐️⭐️⭐️⭐️
Uitgaan
⭐️⭐️⭐️
Restaurants
⭐️⭐️⭐️⭐️
Cultuur
⭐️⭐️⭐️⭐️
Natuur
⭐️⭐️⭐️
Winkelen
⭐️⭐️⭐️

Voorkeuren

Goedkoop
⭐️⭐️⭐️⭐️
Luxe
⭐️⭐️
Populair
⭐️⭐️⭐️
Rustig
⭐️⭐️⭐️
Kindvriendelijk
⭐️⭐️⭐️⭐️
Voorz. mindervaliden
⭐️⭐️⭐️

Sportief

Wandelen
Ja
Tennis
Ja
Golf
Nee
Surfen
Nee
Zeilen
Nee
Duiken
Ja

Voorzieningen

Waterpark
Ja
Dierenpark
Nee
Attractiepark
Nee
Apotheek
Ja
Geldautomaat
Ja
Busverbindingen
Ja

Weersverwachting Bodrum

Donderdag

  • Max: 17
  • Min: 13
  • Neerslag: 14.4mm

Vrijdag

  • Max: 16
  • Min: 13
  • Neerslag: 32.5mm

Zaterdag

  • Max: 14
  • Min: 12
  • Neerslag: 1.8mm

Bekijk de Bodrum weersverwachting voor 14 dagen

Foto’s van Bodrum

Populaire accommodaties in Bodrum

Bodrum Holiday Resort 7.5
Bodrum
Bekijk
Isil Club Milta 9.3
Torba
Bekijk
Samara 9.1
Torba
Bekijk

Bekijk alle accommodaties in Bodrum

Ligging van Bodrum

Vliegtijd:
circa 3.5 uur