Vakantie Gümbet

Op vakantie naar Gümbet? Op Royal.nl hebben we de meningen van reizigers over Gümbet voor u samengevat. Bovendien hebben we zo goed mogelijk de vakantiemogelijkheden voor u in kaart gebracht.

Voordelig naar Gümbet met Royal.nl

Op Royal.nl vindt u de beste zonvakanties en aanbiedingen naar Gümbet. Boek vliegvakanties naar Gümbet van ruim 50 betrouwbare Duitse touroperators voor dag-actuele prijzen met royale kortingen en bespaar tot honderden euro’s!

Bekijk hier onze actuele Gümbet aanbiedingen

Gümbet

Volgens de bezoekers is Gümbet een echte vakantieplaats, heel levendig met tal van winkels en restaurants, een uitgaansstraat en een druk bezocht strand.

Gümbet volgens bezoekers

Gümbet, een populaire badplaats, ongeveer 2,5 km ten westen van Bodrum, is volgens de bezoekers ‘een echte vakantieplaats, waar weinig cultuur is’. Wel vindt u in dit ‘levendige’ stadje tal van winkels en restaurants en ook een ‘Bar Street’ (Ayaz Cadessi). Bij het strand is een watersportcentrum waar u onder meer kunt paragliden, surfen en jetskiën. Het strand is ‘redelijk onderhouden’ en bestaat uit een mix van fijne kiezel en zand. Het is in het hoogseizoen druk bezocht, ook door gasten die in Bodrum overnachten. Omgekeerd kunt u met de dolmus (taxibus) gemakkelijk naar Bodrum om daar bijvoorbeeld de bezienswaardigheden te bezoeken. Als u de stranddrukte wilt ontlopen kunt u met een bootexcursie naar mooie, afgelegen baaien. Niet alleen vanwege zijn stranden is Gümbet populair, het uitgebreide nachtleven in met name Ayaz Cadessi draagt daar zeker aan bij. De drankjes zijn relatief goedkoop en vaak krijgt u een gratis welkomstdrankje.

Mogelijkheden in Gümbet

Activiteiten

Strand
⭐️⭐️⭐️⭐️
Uitgaan
⭐️⭐️⭐️
Restaurants
⭐️⭐️⭐️⭐️
Cultuur
⭐️⭐️
Natuur
⭐️⭐️⭐️
Winkelen
⭐️⭐️⭐️

Voorkeuren

Goedkoop
⭐️⭐️⭐️⭐️
Luxe
⭐️
Populair
⭐️⭐️
Rustig
Kindvriendelijk
⭐️⭐️⭐️
Voorz. mindervaliden
⭐️⭐️⭐️

Sportief

Wandelen
Ja
Tennis
Nee
Golf
Nee
Surfen
Ja
Zeilen
Nee
Duiken
Ja

Voorzieningen

Waterpark
Nee
Dierenpark
Nee
Attractiepark
Nee
Apotheek
Ja
Geldautomaat
Ja
Busverbindingen
Ja

Foto’s van Gümbet

Populaire accommodaties in Gümbet

Parkim Ayaz 8.2
Gümbet
Bekijk
Serhan 7.3
Gümbet
Bekijk
Otium Park Ayaz Aqua Beach 7.2
Gümbet
Bekijk

Bekijk alle accommodaties in Gümbet

Ligging van Gümbet

Vliegtijd:
circa 3.5 uur
Transfertijd:
circa 38 minuten