Vakantie Sierra Nevada

Op vakantie naar Sierra Nevada? Op Royal.nl hebben we de meningen van reizigers over Sierra Nevada voor u samengevat. Bovendien hebben we zo goed mogelijk de vakantiemogelijkheden voor u in kaart gebracht.

Voordelig naar Sierra Nevada met Royal.nl

Op Royal.nl vindt u de beste zonvakanties en aanbiedingen naar Sierra Nevada. Boek vliegvakanties naar Sierra Nevada van ruim 50 betrouwbare Duitse touroperators voor dag-actuele prijzen met royale kortingen en bespaar tot honderden euro’s!

Bekijk hier onze actuele Sierra Nevada aanbiedingen

Sierra Nevada

De Sierra Nevada is een uitstekende wintersportbestemming, maar het hele jaar door kunt u genieten van de prachtige natuur met op korte afstand het strand en diverse mooie steden.

Sierra Nevada volgens bezoekers

De Sierra Nevada is een gebergte in het zuiden van Spanje. In de bergen kunt u goed skiën. De hoogste toppen bereiken een hoogte van over de 3000 meter. Het gebied telt 85 km aan pistes. Bezoekers merken op dat u ‘op de pistes uitkijkt over een vlak achterland en over Granada en de Middellandse Zee en (bij helder weer) over Afrika!’ In de Sierra Nevada heerst een ‘Spaanse sfeer’; ‘geen après-ski , maar Spaanse muziek’. Het gebied ligt op korte afstand van zowel de Costa del Sol en Costa del Almería als de steden Granada en Málaga, waardoor zee, bergen en mooie steden makkelijk gecombineerd kunnen worden. Men geniet in de Sierra Nevada van de ‘waanzinnig mooie natuur, de geweldige uitzichten, de bergmeren en vooral de enorme rust die er heerst’. U kunt in het gebied behalve skiën ook ‘wandelen, mountainbiken en paardrijden’.

Mogelijkheden in Sierra Nevada

Activiteiten

Strand
0/5
Uitgaan
2/5
Restaurants
3/5
Cultuur
2/5
Natuur
4/5
Winkelen
2/5

Voorkeuren

Goedkoop
3/5
Luxe
2/5
Populair
3/5
Rustig
5/5
Kindvriendelijk
3/5
Voorz. mindervaliden
1/5

Sportief

Wandelen
Ja
Tennis
Nee
Golf
Nee
Surfen
Nee
Zeilen
Nee
Duiken
Nee

Voorzieningen

Waterpark
Nee
Dierenpark
Nee
Attractiepark
Nee
Apotheek
Ja
Geldautomaat
Ja
Busverbindingen
Ja

Weersverwachting Sierra Nevada

Zondag

  • Max: 17
  • Min: 10
  • Neerslag: 6mm

Maandag

  • Max: 13
  • Min: 7
  • Neerslag: 0.1mm

Dinsdag

  • Max: 13
  • Min: 4
  • Neerslag: 0mm

Bekijk de Sierra Nevada weersverwachting voor 14 dagen

Foto’s van Sierra Nevada

Ligging van Sierra Nevada

Vliegtijd:
circa 3 uur
Transfertijd:
circa 123 minuten