Vakantie Cordoba

Op vakantie naar Cordoba? Op Royal.nl hebben we de meningen van reizigers over Cordoba voor u samengevat. Bovendien hebben we zo goed mogelijk de vakantiemogelijkheden voor u in kaart gebracht.

Voordelig naar Cordoba met Royal.nl

Op Royal.nl vindt u de beste zonvakanties en aanbiedingen naar Cordoba. Boek vliegvakanties naar Cordoba van ruim 50 betrouwbare Duitse touroperators voor dag-actuele prijzen met royale kortingen en bespaar tot honderden euro’s!

Bekijk hier onze actuele Cordoba aanbiedingen

Cordoba

Córdoba is een stad om ‘een paar dagen te verblijven’ en alle mooie bezienswaardigheden te bekijken.

Cordoba volgens bezoekers

In de provincie Andalusië in het zuiden van Spanje ligt de stad Córdoba. Volgens bezoekers is het een ‘prachtige historische stad’, met ‘vooral veel cultuur’. Men vindt het een ‘typisch Spaanse stad, waar de Moorse invloeden nog duidelijk zijn’. De Mezquita met ‘de verschillende stijlen, het imposante grote aantal bogen en de prachtige hoge koepel’ is een ‘absolute must’ en ook een bezoek aan de Alcazar ‘met zijn prachtige paleistuin’ wordt ten zeerste aangeraden. Daarnaast geniet men van ‘kuieren door de oude stad met de smalle straatjes, mooie kleurrijke plekjes en prachtige patios’. Een bezoek in de zomer wordt afgeraden, omdat het dan ‘veel te warm is’. Sommige bezoekers merken op dat Córdoba ‘niet erg bruisend’ is , maar dat ‘wel veel mensen op straat zijn om een levendige sfeer te proeven’. Op ‘zondag en maandag zijn veel dingen dicht’. Wanneer u de mogelijkheid heeft om eind mei te gaan is dat de moeite waard. In de stad wordt dan het Feria gevierd, een jaarlijks feest ‘waar de hele bevolking van Cordóba naar toe gaat en flaneert in mooie Spaanse flamencojurken en rijdt op paarden en in koetsjes’.

Mogelijkheden in Cordoba

Activiteiten

Strand
0/5
Uitgaan
3/5
Restaurants
3/5
Cultuur
4/5
Natuur
4/5
Winkelen
3/5

Voorkeuren

Goedkoop
3/5
Luxe
3/5
Populair
2/5
Rustig
4/5
Kindvriendelijk
3/5
Voorz. mindervaliden
2/5

Sportief

Wandelen
Ja
Tennis
Ja
Golf
Ja
Surfen
Nee
Zeilen
Nee
Duiken
Nee

Voorzieningen

Waterpark
Ja
Dierenpark
Ja
Attractiepark
Nee
Apotheek
Ja
Geldautomaat
Ja
Busverbindingen
Ja

Weersverwachting Cordoba

Dinsdag

  • Max: 23
  • Min: 10
  • Neerslag: 0.5mm

Woensdag

  • Max: 21
  • Min: 9
  • Neerslag: 0mm

Donderdag

  • Max: 24
  • Min: 8
  • Neerslag: 0mm

Bekijk de Cordoba weersverwachting voor 14 dagen

Foto’s van Cordoba

Ligging van Cordoba

Vliegtijd:
circa 3 uur
Transfertijd:
circa 115 minuten