Vakantie Granada

Op vakantie naar Granada? Op Royal.nl hebben we de meningen van reizigers over Granada voor u samengevat. Bovendien hebben we zo goed mogelijk de vakantiemogelijkheden voor u in kaart gebracht.

Voordelig naar Granada met Royal.nl

Op Royal.nl vindt u de beste zonvakanties en aanbiedingen naar Granada. Boek vliegvakanties naar Granada van ruim 50 betrouwbare Duitse touroperators voor dag-actuele prijzen met royale kortingen en bespaar tot honderden euro’s!

Bekijk hier onze actuele Granada aanbiedingen

Granada

Granada is een stad met een leuke sfeer, veel restaurants en talloze bezienswaardigheden.

Granada volgens bezoekers

In het zuidoosten van Spanje ligt de stad Granada. Volgens bezoekers is het een ‘prachtige stad vol cultuur, mooie pleinen en gezellige terrasjes’. Een bezoek aan het Alhambra wordt ‘zeer aanbevolen’, hoewel het voor sommige bezoekers ‘tegen viel’. Men raadt aan voor het Alhambra ‘via internet van huis uit te reserveren, zodat u niet in een lange rij in de brandende zon’ hoeft te staan. Naast het Alhambra wordt ook een wandeling door de oude Arabische wijk Albaicin aangeraden. De wijk is tegen een heuvel gebouwd en heeft ‘leuke kleine (winkel)straatjes, waar je je in een Arabisch land waant’. Het loont de moeite via ‘de smalle straatjes omhoog te klimmen en uiteindelijk neer te strijken op een terrasje met uitzicht over Granada, het Alhambra en de Sierra Nevada met haar besneeuwde toppen’. Verder vindt u ‘nog tal van Moorse gebouwen in en rond de stad, evenals diverse prachtige kerken, kathedralen en kloosters’. Bezoekers vinden het leuk dat Granada vele ‘pleinen met terrasjes’ heeft en ‘lekkere en goedkope restaurants, waar je heerlijk kunt eten’. Voor winkelliefhebbers is de ‘Kashbah in het centrum een must’.

Mogelijkheden in Granada

Activiteiten

Strand
0/5
Uitgaan
4/5
Restaurants
4/5
Cultuur
5/5
Natuur
4/5
Winkelen
4/5

Voorkeuren

Goedkoop
3/5
Luxe
3/5
Populair
4/5
Rustig
3/5
Kindvriendelijk
3/5
Voorz. mindervaliden
2/5

Sportief

Wandelen
Ja
Tennis
Ja
Golf
Ja
Surfen
Nee
Zeilen
Nee
Duiken
Nee

Voorzieningen

Waterpark
Ja
Dierenpark
Nee
Attractiepark
Nee
Apotheek
Ja
Geldautomaat
Ja
Busverbindingen
Ja

Weersverwachting Granada

Dinsdag

  • Max: 34
  • Min: 20
  • Neerslag: 0mm

Woensdag

  • Max: 31
  • Min: 18
  • Neerslag: 0mm

Donderdag

  • Max: 32
  • Min: 15
  • Neerslag: 0mm

Bekijk de Granada weersverwachting voor 14 dagen

Foto’s van Granada

Ligging van Granada

Vliegtijd:
circa 3 uur
Transfertijd:
circa 23 minuten