Vakantie Costa Dorada

Op vakantie naar Costa Dorada? Op Royal.nl hebben we de meningen van reizigers over Costa Dorada voor u samengevat. Bovendien hebben we zo goed mogelijk de vakantiemogelijkheden voor u in kaart gebracht.

Voordelig naar Costa Dorada met Royal.nl

Op Royal.nl vindt u de beste zonvakanties en aanbiedingen naar Costa Dorada. Boek vliegvakanties naar Costa Dorada van ruim 50 betrouwbare Duitse touroperators voor dag-actuele prijzen met royale kortingen en bespaar tot honderden euro’s!

Bekijk hier onze actuele Costa Dorada aanbiedingen

Costa Dorada

De Costa Dorada is een veelzijdige vakantiebestemming met de wereldstad Barcelona, diverse toeristische badplaatsen en een afwisselend achterland.

Costa Dorada volgens bezoekers

De Costa Dorada loopt ongeveer van Barcelona tot het zuidelijker gelegen Amposta. Deze populaire kuststrook behoort tot de provincie Catalonië en men spreekt hier dus Catalaans. De Costa Dorada biedt een combinatie van goudgele stranden, mooie natuur in het binnenland en niet te vergeten de prachtige architectuur in steden als Barcelona, Reus en Tarragona. De meeste toeristen verblijven in het hoogseizoen in badplaatsen als Salou, Cambrils, Calafell of Sitges, ook wel de homohoofdstad van Catalonië genoemd. Aan de Costa Dorada is ‘voor iedereen wat te doen’. U kunt uw tijd doorbrengen op één van de ‘prachtige, lange stranden’, een wandeling maken door het ‘mooie achterland’ met de ‘afwisselende landschappen’ of de ‘vele culturele schatten’ in één van de steden gaan ontdekken. Met kinderen kunt u een dag naar een waterpark gaan of kaartjes kopen voor Port Aventura, een ‘gigantisch attractiepark’ dat ‘leuk is voor alle leeftijden’ en naast achtbanen ook diverse shows heeft. Feestbeesten zitten aan de Costa Dorada eveneens goed, want onder andere Salou, Barcelona en Sitges hebben alle een uitgebreid nachtleven.

Mogelijkheden in Costa Dorada

Activiteiten

Strand
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Uitgaan
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Restaurants
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Cultuur
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Natuur
⭐️⭐️⭐️⭐️
Winkelen
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Voorkeuren

Goedkoop
⭐️⭐️⭐️⭐️
Luxe
⭐️⭐️
Populair
⭐️⭐️⭐️
Rustig
⭐️⭐️
Kindvriendelijk
⭐️⭐️⭐️⭐️
Voorz. mindervaliden
⭐️⭐️⭐️

Sportief

Wandelen
Ja
Tennis
Ja
Golf
Ja
Surfen
Ja
Zeilen
Ja
Duiken
Ja

Voorzieningen

Waterpark
Ja
Dierenpark
Ja
Attractiepark
Ja
Apotheek
Ja
Geldautomaat
Ja
Busverbindingen
Ja

Weersverwachting Costa Dorada

Dinsdag

  • Max: 18
  • Min: 14
  • Neerslag: 0.9mm

Woensdag

  • Max: 14
  • Min: 12
  • Neerslag: 3.3mm

Donderdag

  • Max: 15
  • Min: 12
  • Neerslag: 1.3mm

Bekijk de Costa Dorada weersverwachting voor 14 dagen

Foto’s van Costa Dorada

Populaire accommodaties in Costa Dorada

Estival Park 8.1
La Pineda
Bekijk
Blaumar 8
Salou
Bekijk
Estival Centurión 8.5
Cambrils
Bekijk

Bekijk alle accommodaties in Costa Dorada

Ligging van Costa Dorada

Vliegtijd:
circa 2 uur