Vakantie Ibiza

Op vakantie naar Ibiza? Op Royal.nl hebben we de meningen van reizigers over Ibiza voor u samengevat. Bovendien hebben we zo goed mogelijk de vakantiemogelijkheden voor u in kaart gebracht.

Voordelig naar Ibiza met Royal.nl

Op Royal.nl vindt u de beste zonvakanties en aanbiedingen naar Ibiza. Boek vliegvakanties naar Ibiza van ruim 50 betrouwbare Duitse touroperators voor dag-actuele prijzen met royale kortingen en bespaar tot honderden euro’s!

Bekijk hier onze actuele Ibiza aanbiedingen

Ibiza

Ibiza is een zeer populaire vakantiebestemming onder clubliefhebbers, maar het eiland heeft voor iedereen wat te bieden.

Ibiza volgens bezoekers

Ibiza staat vooral bekend als partybestemming en het eiland heeft inderdaad een ‘fantastisch nachtleven’ met ‘geweldige clubs’, waar ’s werelds beste dj’s’ draaien. Toch heeft het eiland nog veel meer te bieden. Zo vindt u langs de kust ‘prachtige stranden’, waaronder enkele ‘verborgen juwelen’ en ook in het binnenland treft u ‘mooie landschappen’. Voor cultuur kunt u terecht in de oude stad van Ibiza of u kunt een bezoek brengen aan de Necropolis Puig des Molins of het Moorse dorp Sant Llorenç de Balàfia. Typisch voor Ibiza zijn de zogenaamde hippiemarkten met vele kraampjes waar in een ‘relaxte sfeer’ van alles en nog wat verkocht wordt. De markten worden over het algemeen ‘zeer drukbezocht’ en het is hier ‘niet goedkoop’. Dit geldt overigens voor alles op het eiland; de prijzen liggen hoog. In zijn algemeenheid wordt de sfeer op Ibiza als ‘internationaal’ en ‘prettig’, beschreven, hoewel ‘dronken mensen’ en ‘veel drugsgebruik’ deze goede sfeer negatief kunnen beïnvloeden. Waar u als vakantieganger ook last van kunt hebben zijn de vele straatverkopers, die soms op opdringerige wijze hun waar aan u willen slijten.

Mogelijkheden in Ibiza

Activiteiten

Strand
⭐️⭐️⭐️⭐️
Uitgaan
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Restaurants
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Cultuur
⭐️⭐️⭐️
Natuur
⭐️⭐️⭐️
Winkelen
⭐️⭐️⭐️

Voorkeuren

Goedkoop
⭐️⭐️
Luxe
⭐️⭐️⭐️⭐️
Populair
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Rustig
⭐️⭐️
Kindvriendelijk
⭐️⭐️⭐️⭐️
Voorz. mindervaliden
⭐️⭐️⭐️⭐️

Sportief

Wandelen
Ja
Tennis
Ja
Golf
Ja
Surfen
Ja
Zeilen
Ja
Duiken
Ja

Voorzieningen

Waterpark
Ja
Dierenpark
Ja
Attractiepark
Nee
Apotheek
Ja
Geldautomaat
Ja
Busverbindingen
Ja

Weersverwachting Ibiza

Donderdag

  • Max: 17
  • Min: 14
  • Neerslag: 0mm

Vrijdag

  • Max: 15
  • Min: 12
  • Neerslag: 0.5mm

Zaterdag

  • Max: 15
  • Min: 11
  • Neerslag: 0mm

Bekijk de Ibiza weersverwachting voor 14 dagen

Foto’s van Ibiza

Populaire accommodaties in Ibiza

Ses Savines 8
San Antonio
Bekijk
Fergus Style Bahamas 8
Playa d'en Bossa
Bekijk
Benet Los Pinares 9.1
Santa Eulalia
Bekijk

Bekijk alle accommodaties in Ibiza

Ligging van Ibiza

Vliegtijd:
circa 2.5 uur