Vakantie Funchal

Op vakantie naar Funchal? Op Royal.nl hebben we de meningen van reizigers over Funchal voor u samengevat. Bovendien hebben we zo goed mogelijk de vakantiemogelijkheden voor u in kaart gebracht.

Voordelig naar Funchal met Royal.nl

Op Royal.nl vindt u de beste zonvakanties en aanbiedingen naar Funchal. Boek vliegvakanties naar Funchal van ruim 50 betrouwbare Duitse touroperators voor dag-actuele prijzen met royale kortingen en bespaar tot honderden euro’s!

Bekijk hier onze actuele Funchal aanbiedingen

Funchal

Funchal is de gezellige hoofdstad van Madeira omgeven door een rotsachtige kustlijn en de bergen met wandelpaden langs de levada's.

Funchal volgens bezoekers

Funchal is de hoofdstad van Madeira en ligt aan de zuidkust van het eiland. Bezoekers vinden Funchal een 'mooie en gezellige stad' met 'hellende straatjes' en 'prachtige botanische tuinen'. De stad is ideaal voor mensen die op zoek zijn naar rust en natuur. In de bergen regent het vaak maar de stad heeft een 'heerlijk klimaat' met volop zon. Voor een feestvakantie is Funchal -en Madeira- 'minder geschikt'. Funchal heeft 'leuke winkeltjes in de oude stad' en restaurants waar u 'heerlijk' kunt eten. Alles is 'goed te voet te bereiken' en ook het openbaar vervoer is 'goed geregeld'. Vergeleken met andere plaatsen op Madeira is Funchal 'drukker'. De mensen zijn 'zeer vriendelijk' en 'staan voor u klaar'. De stad is ook een goed vertrekpunt voor uitstapjes in de omgeving. De stranden van Funchal bestaan uit lavazand en zijn minder geschikt om op te zonnen. Een aanrader is de kabelbaan te nemen naar Monte of de toeristenbus om alles in 1 keer te zien. Wandelen in de omgeving is 'aan te bevelen' en men vindt wandelen langs de levada's 'genieten'. Een bezoek aan een van de musea is 'de moeite waard' en het is 'leuk' om er achter te komen hoe Madeira en Funchal zich de afgelopen eeuwen hebben ontwikkeld.

Mogelijkheden in Funchal

Activiteiten

Strand
⭐️
Uitgaan
⭐️⭐️⭐️
Restaurants
⭐️⭐️⭐️⭐️
Cultuur
⭐️⭐️⭐️
Natuur
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Winkelen
⭐️⭐️⭐️

Voorkeuren

Goedkoop
⭐️⭐️⭐️
Luxe
⭐️⭐️⭐️
Populair
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Rustig
⭐️⭐️⭐️⭐️
Kindvriendelijk
⭐️⭐️⭐️
Voorz. mindervaliden
⭐️⭐️⭐️⭐️

Sportief

Wandelen
Ja
Tennis
Ja
Golf
Ja
Surfen
Ja
Zeilen
Ja
Duiken
Ja

Voorzieningen

Waterpark
Nee
Dierenpark
Ja
Attractiepark
Nee
Apotheek
Ja
Geldautomaat
Ja
Busverbindingen
Ja

Weersverwachting Funchal

Zondag

  • Max: 25
  • Min: 18
  • Neerslag: 0mm

Maandag

  • Max: 24
  • Min: 19
  • Neerslag: 0mm

Dinsdag

  • Max: 26
  • Min: 14
  • Neerslag: 0mm

Bekijk de Funchal weersverwachting voor 14 dagen

Foto’s van Funchal

Populaire accommodaties in Funchal

Golden Residence 8.8
Funchal
Bekijk
Porto Mare & Residence 9.7
Funchal
Bekijk
Quinta Mae dos Homens 8.4
Funchal
Bekijk

Bekijk alle accommodaties in Funchal

Ligging van Funchal

Vliegtijd:
circa 4 uur
Transfertijd:
circa 19 minuten