Vakantie Mexico

Op vakantie naar Mexico? Op Royal.nl hebben we de meningen van reizigers over Mexico voor u samengevat. Bovendien hebben we zo goed mogelijk de vakantiemogelijkheden voor u in kaart gebracht.

Voordelig naar Mexico met Royal.nl

Op Royal.nl vindt u de beste zonvakanties en aanbiedingen naar Mexico. Boek vliegvakanties naar Mexico van ruim 50 betrouwbare Duitse touroperators voor dag-actuele prijzen met royale kortingen en bespaar tot honderden euro’s!

Bekijk hier onze actuele Mexico aanbiedingen

Mexico

Mexico is het land van het bruisende stadsleven, de schitterende stranden en de intrigerende geschiedenis van de Maya's.

Mexico volgens bezoekers

Mexico is op Brazilië na het grootste land van Latijns-Amerika. 'Mexico heeft het allemaal. Prachtige stranden, een heel mooie natuur, lieve mensen, een mooie cultuur', aldus reizigers. 'Qua cultuur zit je hier goed', 'aanraders zijn de erg indrukwekkende mayatempels' in Palenque en Chitzén Itza, één van de wereldwonderen'. Het is met name in deze tweede plaats wel 'druk en toeristisch'. 'Mooie steden vindt u in het land voldoende'. 'Mexico-stad, Palenque, San Cristobal en Oaxaca zijn erg de moeite waard' en 'feesten kunt u heel goed in Playa del Carmen en Cancun'. 'Als u de drukte liever vermijdt kunt u naar Tulum'. Dat is 'heerlijk rustig en beschikt over prachtige stranden en een boeiende omgeving'. 'De cenotes, prachtige grotten waarin je kunt zwemmen of snorkelen van Cuzama maken enorme indruk'. Het schiereiland 'Yucatan met de plaatsen Cancun en Playa del Carmen is reuze toeristisch'. Cancun heeft 'spierwitte zandstranden en een kristalblauwe zee, het is een echte jetsetomgeving'. Ook het 'strand van Playa del Carmen is schitterend en goed onderhouden'. De plaats bestaat in feite uit 'een lange winkelstraat, waarvan je moet houden'. 'In Puerto Vallarta aan de westkust ervaart u een compleet andere sfeer'. Hier is het 'landschap ruiger, bergachtig en je hebt er de mooiste baaien van heel Mexico'. Het 'oude stadje is gezellig en veilig'. Je zit 'midden in het Mexicaanse leven met alle gemakken van een toeristische plaats'. Bovendien is het een 'prima strandbestemming'. 'Een absolute topper in Mexico is het eten en drinken: taco's, mais en tequila'.

Mogelijkheden in Mexico

Activiteiten

Strand
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Uitgaan
⭐️⭐️⭐️⭐️
Restaurants
⭐️⭐️⭐️
Cultuur
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Natuur
⭐️⭐️⭐️⭐️
Winkelen
⭐️⭐️⭐️

Voorkeuren

Goedkoop
⭐️⭐️⭐️⭐️
Luxe
⭐️⭐️⭐️⭐️
Populair
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Rustig
⭐️⭐️⭐️
Kindvriendelijk
⭐️⭐️
Voorz. mindervaliden
⭐️⭐️⭐️

Sportief

Wandelen
Ja
Tennis
Ja
Golf
Ja
Surfen
Ja
Zeilen
Ja
Duiken
Ja

Voorzieningen

Waterpark
Ja
Dierenpark
Ja
Attractiepark
Ja
Apotheek
Ja
Geldautomaat
Ja
Busverbindingen
Ja

Weersverwachting Mexico

Dinsdag

  • Max: 33
  • Min: 17
  • Neerslag: 0mm

Woensdag

  • Max: 31
  • Min: 18
  • Neerslag: 0mm

Donderdag

  • Max: 30
  • Min: 16
  • Neerslag: 0mm

Bekijk de Mexico weersverwachting voor 14 dagen

Foto’s van Mexico

Populaire accommodaties in Mexico

Riu Lupita 8
Playa del Carmen
Bekijk
Riu Tequila 9
Playa del Carmen
Bekijk
Iberostar Tucán 9.1
Playa del Carmen
Bekijk

Bekijk alle accommodaties in Mexico

Ligging van Mexico

Vliegtijd:
circa 11.5 uur