Vakantie Cancun

Op vakantie naar Cancun? Op Royal.nl hebben we de meningen van reizigers over Cancun voor u samengevat. Bovendien hebben we zo goed mogelijk de vakantiemogelijkheden voor u in kaart gebracht.

Voordelig naar Cancun met Royal.nl

Op Royal.nl vindt u de beste zonvakanties en aanbiedingen naar Cancun. Boek vliegvakanties naar Cancun van ruim 50 betrouwbare Duitse touroperators voor dag-actuele prijzen met royale kortingen en bespaar tot honderden euro’s!

Bekijk hier onze actuele Cancun aanbiedingen

Cancun

Cancun is de bekendste badplaats van Mexico, met fraaie stranden en dag en nacht gezelligheid.

Cancun volgens bezoekers

Cancun is een populaire Mexicaanse badplaats met 'mooie stranden'. 'Veel Amerikanen en Argentijnen' komen hier. De hotels zijn omgeven door een boulevard, nachtclubs en winkels. Men vindt het 'bruisender dan Playa del Carmen' maar de plek heeft wel 'minder sfeer'. Als u van het nachtleven houdt, dan is Cancun de stad voor u: het 'uitgaansleven is echt het beste van het beste. De discotheken zijn super.' Andere mensen vinden het tegenvallen; 'een strip met alleen maar hotels'. Sommige bezoekers vinden de stad Cancun, buiten de hotelzone sfeervol, met 'gezellige restaurants en barretjes', maar zeggen ook dat de stad 'weinig cultuur' heeft; 'verwacht geen historie'. Men wijst daarentegen op de 'excursiemogelijkheden' en de 'cultuur in de buurt'. Vanuit Cancun zijn de steden Tulum, Chichén Itza en Coba goed bereikbaar voor een dagexcursie. Vooral de piramides van Chichén Itza vormen een cultureel hoogtepunt. Niet alle excursies zijn echter dichtbij: 'voor de cultuur moet je een stukje reizen, Chichen Itza is bijvoorbeeld 3 uur met de bus'. Om u te verplaatsen in Cancun zijn taxi's een makkelijk en betaalbaar vervoermiddel. Maar ook is 'openbaar vervoer top geregeld, voor 50 cent brengt de bus u overal naartoe'. De zee is 'onbeschrijflijk mooi' en de 'stranden zijn wit'. In de omgeving bevindt zich een moeras met 'krokodillen en alligators, dus pas op!'. De mensen 'helpen je graag' en zijn 'zeer gastvrij'. Het eten is 'super, Amerikaans, maar daarom wel erg goed'. 'Lekker eten is geen probleem'. Voor duikers is de zee bij Cancun een must voor het zien van veel verschillende soorten tropische vissen met prachtige kleuren. Voor een avond stappen wordt door veel bezoekers de nachtclub Coco Bongo aangeraden. 'Daar moet je geweest zijn!'

Mogelijkheden in Cancun

Activiteiten

Strand
⭐️⭐️⭐️⭐️
Uitgaan
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Restaurants
⭐️⭐️⭐️
Cultuur
⭐️
Natuur
⭐️⭐️
Winkelen
⭐️⭐️

Voorkeuren

Goedkoop
⭐️⭐️⭐️
Luxe
⭐️⭐️⭐️⭐️
Populair
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Rustig
⭐️⭐️
Kindvriendelijk
⭐️⭐️
Voorz. mindervaliden
⭐️⭐️

Sportief

Wandelen
Ja
Tennis
Ja
Golf
Ja
Surfen
Ja
Zeilen
Ja
Duiken
Ja

Voorzieningen

Waterpark
Ja
Dierenpark
Ja
Attractiepark
Ja
Apotheek
Ja
Geldautomaat
Ja
Busverbindingen
Ja

Weersverwachting Cancun

Donderdag

  • Max: 26
  • Min: 19
  • Neerslag: 0mm

Vrijdag

  • Max: 27
  • Min: 20
  • Neerslag: 0mm

Zaterdag

  • Max: 27
  • Min: 20
  • Neerslag: 0.1mm

Bekijk de Cancun weersverwachting voor 14 dagen

Foto’s van Cancun

Populaire accommodaties in Cancun

Riu Palace Peninsula 9
Cancun
Bekijk
Riu Cancun 8
Cancun
Bekijk
Crown Paradise Club 8
Cancun
Bekijk

Bekijk alle accommodaties in Cancun

Ligging van Cancun

Vliegtijd:
circa 14 uur
Transfertijd:
circa 22 minuten