Vakantie Playa del Carmen

Op vakantie naar Playa del Carmen? Op Royal.nl hebben we de meningen van reizigers over Playa del Carmen voor u samengevat. Bovendien hebben we zo goed mogelijk de vakantiemogelijkheden voor u in kaart gebracht.

Voordelig naar Playa del Carmen met Royal.nl

Op Royal.nl vindt u de beste zonvakanties en aanbiedingen naar Playa del Carmen. Boek vliegvakanties naar Playa del Carmen van ruim 50 betrouwbare Duitse touroperators voor dag-actuele prijzen met royale kortingen en bespaar tot honderden euro’s!

Bekijk hier onze actuele Playa del Carmen aanbiedingen

Playa del Carmen

Playa del Carmen is de toeristische stad aan de Riviera Maya, met mooie duikplekken en volop mogelijkheden voor activiteiten.

Playa del Carmen volgens bezoekers

Playa del Carmen is een populaire vakantiebestemming aan de Riviera Maya van Mexico. Het ligt op een half uur van de luchthaven van Cancun. Men vindt het een 'heerlijke plek om tot rust te komen', een 'mooie bestemming' en een 'gezellige typisch Mexicaanse plaats'. Playa del Carmen is mede geliefd geworden door het vlakbij gelegen eiland Cozumel. Met een ferry kunt u een 'leuk tochtje' van circa 45 minuten naar het eiland maken. Op een 'steenworp afstand van het strand ' ligt een 'gezellig winkelgebied'. Men waarschuwt voor verkopers die u 'naar binnen lokken' en 'van alles beloven'. In de restaurants zijn de mensen 'erg vriendelijk'. Ook kunt u vanuit de stad 'diverse culturele uitstapjes' ondernemen. In de omgeving en verspreid door de stad liggen 'verschillende Maja ruïnes', onder meer de restanten van een oude handelshaven. Andere activiteiten die u kunt ondernemen zijn een trip met een catamaran naar Isla Mujeres of een jeep safari naar Sian Kaan. 'Overal kunt u zitten om iets te eten en te drinken.' U kunt de stad prima lopend bezichtigen en ook fietsen is een goede optie. Voor de iets langere afstanden zijn taxi's aan te raden. Spreek duidelijk van tevoren een ritprijs af. De gezelligheid van de stad wordt geroemd: 'toeristisch, maar niet te massaal zoals Cancun.' Veel bezoekers vinden de stad 'fantastisch' en willen 'volgend jaar weer'. Playa del Carmen biedt uitstekende mogelijkheden om te duiken.

Mogelijkheden in Playa del Carmen

Activiteiten

Strand
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Uitgaan
⭐️⭐️⭐️⭐️
Restaurants
⭐️⭐️⭐️
Cultuur
⭐️⭐️⭐️⭐️
Natuur
⭐️⭐️⭐️
Winkelen
⭐️⭐️⭐️⭐️

Voorkeuren

Goedkoop
⭐️⭐️⭐️
Luxe
⭐️⭐️⭐️
Populair
⭐️⭐️⭐️⭐️
Rustig
⭐️⭐️⭐️⭐️
Kindvriendelijk
⭐️⭐️⭐️
Voorz. mindervaliden
⭐️⭐️⭐️

Sportief

Wandelen
Ja
Tennis
Ja
Golf
Ja
Surfen
Ja
Zeilen
Ja
Duiken
Ja

Voorzieningen

Waterpark
Ja
Dierenpark
Ja
Attractiepark
Ja
Apotheek
Ja
Geldautomaat
Ja
Busverbindingen
Ja

Weersverwachting Playa del Carmen

Zondag

  • Max: 32
  • Min: 25
  • Neerslag: 0.1mm

Maandag

  • Max: 31
  • Min: 25
  • Neerslag: 1.6mm

Dinsdag

  • Max: 31
  • Min: 25
  • Neerslag: 0mm

Bekijk de Playa del Carmen weersverwachting voor 14 dagen

Foto’s van Playa del Carmen

Populaire accommodaties in Playa del Carmen

Riu Lupita 8
Playa del Carmen
Bekijk
Riu Tequila 9
Playa del Carmen
Bekijk
Iberostar Waves Tucán 9.1
Playa del Carmen
Bekijk

Bekijk alle accommodaties in Playa del Carmen

Ligging van Playa del Carmen

Vliegtijd:
circa 14 uur
Transfertijd:
circa 40 minuten