Vakantie Penang

Op vakantie naar Penang? Op Royal.nl hebben we de meningen van reizigers over Penang voor u samengevat. Bovendien hebben we zo goed mogelijk de vakantiemogelijkheden voor u in kaart gebracht.

Voordelig naar Penang met Royal.nl

Op Royal.nl vindt u de beste zonvakanties en aanbiedingen naar Penang. Boek vliegvakanties naar Penang van ruim 50 betrouwbare Duitse touroperators voor dag-actuele prijzen met royale kortingen en bespaar tot honderden euro’s!

Bekijk hier onze actuele Penang aanbiedingen

Penang

Penang is een eiland dat een vermaarde vakantiebestemming is vanwege de culturele en natuurlijke schoonheden en de winkel- en eetmogelijkheden.

Penang volgens bezoekers

Penang is de naam van het grootste Maleisische eiland en is onderdeel van de gelijknamige deelstaat. Het ligt voor de noordwestkust van Malakka, West-Maleisië, en is een vermaarde vakantiebestemming. Vanwege de culturele bezienswaardigheden en het natuurschoon staat het op de werelderfgoedlijst. Bezoekers spreken van een 'mooi, afwisselend eiland met veel natuur'. Zij vinden het 'leuk om te verkennen per auto of scooter'. De stad Georgetown is 'een echt winkelparadijs' en beschikt bovendien over 'de nodige eetgelegenheden en uitgaansmogelijkheden'. Een wandeling door Penang National Park met zijn 'keur aan inheemse insecten, leguanen en apen', is 'aan te raden', waarbij 'enig doorzettingsvermogen vereist is'. 'Eten is zeer goedkoop en lekker, maar alcohol is niet te betalen'. De stranden van Penang 'zijn niet om over naar huis te schrijven; te veel animatie op een klein strand', dat bovendien 'niet wit' is, en waar 'het water troebel' is. Anderen schrijven dat u 'op het strand van Ferringhi lekken kunt bijkomen', al is ook daar 'de zee niet erg helder'. Voor een 'waanzinnig overzicht van het eiland en de brug' kunt u per kabeltreintje omhoog, de Penang Hill op. Een andere 'bezienswaardigheid die de moeite waard is, is de schitterende Kek Lok Si tempel'.

Mogelijkheden in Penang

Activiteiten

Strand
⭐️⭐️⭐️
Uitgaan
⭐️⭐️⭐️
Restaurants
⭐️⭐️⭐️⭐️
Cultuur
⭐️⭐️⭐️⭐️
Natuur
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Winkelen
⭐️⭐️⭐️

Voorkeuren

Goedkoop
⭐️⭐️⭐️⭐️
Luxe
⭐️⭐️⭐️
Populair
⭐️⭐️
Rustig
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Kindvriendelijk
⭐️⭐️⭐️
Voorz. mindervaliden
⭐️⭐️⭐️

Sportief

Wandelen
Ja
Tennis
Ja
Golf
Ja
Surfen
Nee
Zeilen
Nee
Duiken
Nee

Voorzieningen

Waterpark
Ja
Dierenpark
Ja
Attractiepark
Ja
Apotheek
Ja
Geldautomaat
Ja
Busverbindingen
Ja

Weersverwachting Penang

Dinsdag

  • Max: 32
  • Min: 26
  • Neerslag: 3.6mm

Woensdag

  • Max: 31
  • Min: 25
  • Neerslag: 3mm

Donderdag

  • Max: 30
  • Min: 25
  • Neerslag: 2.9mm

Bekijk de Penang weersverwachting voor 14 dagen

Foto’s van Penang

Ligging van Penang

Vliegtijd:
circa 15 uur
Transfertijd:
circa 18 minuten