Vakantie Langkawi

Op vakantie naar Langkawi? Op Royal.nl hebben we de meningen van reizigers over Langkawi voor u samengevat. Bovendien hebben we zo goed mogelijk de vakantiemogelijkheden voor u in kaart gebracht.

Voordelig naar Langkawi met Royal.nl

Op Royal.nl vindt u de beste zonvakanties en aanbiedingen naar Langkawi. Boek vliegvakanties naar Langkawi van ruim 50 betrouwbare Duitse touroperators voor dag-actuele prijzen met royale kortingen en bespaar tot honderden euro’s!

Bekijk hier onze actuele Langkawi aanbiedingen

Langkawi

Langkawi is een gemoedelijk Maleisisch eiland waar het massatoerisme nog niet is doorgedrongen en dat beschikt over mooie natuur, fijne stranden en watersportmogelijkheden.

Langkawi volgens bezoekers

Langkawi is zowel de naam van een Maleisisch eiland, als van de groep van zo’n honderd eilanden waarvan het deel uitmaakt. Het eiland, waar circa 45.000 mensen wonen en dat zijn eigen vliegveld heeft, ligt in de Andamanse Zee, 30 km uit de kust van Malakka. De bezoekers spreken van een ‘prachtig eiland met een gemoedelijk, niet massaal karakter’. Het is een ‘heerlijk rustige relaxbestemming zonder hoogbouw’ met ‘mooie flora en fauna’. Voorbeelden van het natuurschoon zijn de mangroven en de watervallen. Bij de barretjes op de ‘fijne, witte’ stranden ‘heerst ’s avonds een gezellige, ontspannen sfeer’. Al kunt u bijvoorbeeld paardrijden, golfen, parasailen en aan veel vormen van watersport doen, ‘echt avontuur hoef je niet te verwachten’. ‘De mensen zijn zeer vriendelijk en de restaurants, resorts, spa’s leuk’. Dit geldt ook voor de winkels, die alle belastingvrij zijn. Langkawi wordt gezien als ‘een mooi eiland dat geschikt is voor gezinnen, ouderen, paartjes en mensen die van genieten houden’. Langkawi maakt deel uit van een Maleisische eilandengroep en is een goede reisbestemming voor gezinnen en andere vakantiegangers die rust, mooie natuur en fijne stranden zoeken.

Mogelijkheden in Langkawi

Activiteiten

Strand
⭐️⭐️⭐️⭐️
Uitgaan
⭐️⭐️⭐️
Restaurants
⭐️⭐️⭐️
Cultuur
⭐️⭐️⭐️
Natuur
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Winkelen
⭐️⭐️

Voorkeuren

Goedkoop
⭐️⭐️⭐️
Luxe
⭐️⭐️⭐️⭐️
Populair
⭐️⭐️
Rustig
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Kindvriendelijk
⭐️⭐️
Voorz. mindervaliden
⭐️⭐️

Sportief

Wandelen
Ja
Tennis
Ja
Golf
Nee
Surfen
Nee
Zeilen
Ja
Duiken
Ja

Voorzieningen

Waterpark
Nee
Dierenpark
Ja
Attractiepark
Nee
Apotheek
Ja
Geldautomaat
Ja
Busverbindingen
Nee

Weersverwachting Langkawi

Donderdag

  • Max: 28
  • Min: 27
  • Neerslag: 4.6mm

Vrijdag

  • Max: 28
  • Min: 27
  • Neerslag: 0.2mm

Zaterdag

  • Max: 29
  • Min: 27
  • Neerslag: 0.1mm

Bekijk de Langkawi weersverwachting voor 14 dagen

Foto’s van Langkawi

Ligging van Langkawi

Vliegtijd:
circa 15 uur
Transfertijd:
circa 13 minuten