Vakantie Kuala Lumpur

Op vakantie naar Kuala Lumpur? Op Royal.nl hebben we de meningen van reizigers over Kuala Lumpur voor u samengevat. Bovendien hebben we zo goed mogelijk de vakantiemogelijkheden voor u in kaart gebracht.

Voordelig naar Kuala Lumpur met Royal.nl

Op Royal.nl vindt u de beste zonvakanties en aanbiedingen naar Kuala Lumpur. Boek vliegvakanties naar Kuala Lumpur van ruim 50 betrouwbare Duitse touroperators voor dag-actuele prijzen met royale kortingen en bespaar tot honderden euro’s!

Bekijk hier onze actuele Kuala Lumpur aanbiedingen

Kuala Lumpur

Kuala Lumpur is de levendige, gezellige miljoenenhoofdstad van Maleisië, met zijn multiculturele invloeden, waar u veel te zien heeft en prima kunt winkelen en uit eten gaan.

Kuala Lumpur volgens bezoekers

Kuala Lumpur is de hoofdstad van Maleisië. De ‘gezellige, goed onderhouden’ stad met zijn bijna twee miljoen inwoners ligt aan de westkust van Malakka, West-Maleisië. De ‘mix van Aziatische en westerse invloeden’ maakt Kuala Lumpur volgens de toeristen tot ‘een stad met contrasten: hoge moderne wolkenkrabbers en koloniale gebouwen’. ‘Alle Aziatische culturen komen hier samen en moslims, christenen en boeddhisten leven vreedzaam naast elkaar’. Als u in de stad bent ‘kunt u een bezoek aan de Petronas Twin Towers niet overslaan’. Andere dingen die door de bezoekers worden aangeraden zijn de Batu Caves, de Bintang Walk, Chow Kit Market, het sfeervolle China Town, het Orang Asli museum en het grote Merdeka plein, maar ook de enorme shoppingmalls. Kuala Lumpur is een ‘levendige stad met een uitstekend geregeld openbaar vervoer, zoals monorail, metro, taxi’s en een hop-on-hop-off bus’. U kunt in Kuala Lumpur ‘goed eten, van eenvoudig tot zeer exclusief’. Vanuit de ‘centraal gelegen hoofdstad kunt u gemakkelijk uitstapjes naar mooie gebieden in het land maken’. Kuala Lumpur is de hoofdstad van Maleisië die een interessante mix van culturen en van oud en nieuw vertoont, over tal van bezienswaardigheden beschikt en een prima bestemming is voor winkelen en uit eten gaan.

Mogelijkheden in Kuala Lumpur

Activiteiten

Strand
⭐️⭐️
Uitgaan
⭐️⭐️⭐️⭐️
Restaurants
⭐️⭐️⭐️
Cultuur
⭐️⭐️⭐️⭐️
Natuur
⭐️⭐️⭐️
Winkelen
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Voorkeuren

Goedkoop
⭐️⭐️⭐️⭐️
Luxe
⭐️⭐️⭐️⭐️
Populair
⭐️⭐️⭐️⭐️
Rustig
⭐️⭐️⭐️⭐️
Kindvriendelijk
⭐️⭐️⭐️
Voorz. mindervaliden
⭐️⭐️

Sportief

Wandelen
Ja
Tennis
Ja
Golf
Ja
Surfen
Nee
Zeilen
Nee
Duiken
Nee

Voorzieningen

Waterpark
Ja
Dierenpark
Ja
Attractiepark
Ja
Apotheek
Ja
Geldautomaat
Ja
Busverbindingen
Ja

Weersverwachting Kuala Lumpur

Maandag

  • Max: 33
  • Min: 22
  • Neerslag: 10.4mm

Dinsdag

  • Max: 32
  • Min: 22
  • Neerslag: 8.1mm

Woensdag

  • Max: 32
  • Min: 22
  • Neerslag: 9.8mm

Bekijk de Kuala Lumpur weersverwachting voor 14 dagen

Foto’s van Kuala Lumpur

Ligging van Kuala Lumpur

Vliegtijd:
circa 12 uur
Transfertijd:
circa 40 minuten