Vakantie Baska

Op vakantie naar Baska? Op Royal.nl hebben we de meningen van reizigers over Baska voor u samengevat. Bovendien hebben we zo goed mogelijk de vakantiemogelijkheden voor u in kaart gebracht.

Voordelig naar Baska met Royal.nl

Op Royal.nl vindt u de beste zonvakanties en aanbiedingen naar Baska. Boek vliegvakanties naar Baska van ruim 50 betrouwbare Duitse touroperators voor dag-actuele prijzen met royale kortingen en bespaar tot honderden euro’s!

Bekijk hier onze actuele Baska aanbiedingen

Baska

Baska, niet te verwarren met Baska Voda, is een populaire toeristische bestemming in het zuidoosten van het eiland Krk. Het aan een baai gelegen resort Baska maakt deel uit van de top tien van toeristische plaatsen langs de Adriatische Zee. Het meest bekend is wellicht het bijna twee km lange, natuurlijke kiezelstrand Vela Plaza. Dit strand is, naast het aanbod aan entertainment en sportactiviteiten, heel geschikt voor gezinnen met kinderen en voor niet-zwemmers. U kunt echter ook kiezen uit één van de ruim 30 andere goede ‘zwem’stranden, waarvan sommige alleen lopend of per boot bereikbaar zijn. De geoefende windsurfer kan in Baska gedurende een deel van het jaar echt aan zijn trekken komen vanwege de sterk waaiende bura. Voor naturisten is een speciale camping aangelegd. Beroemd is ook het Baska tablet, een steen met teksten die als de oudste Kroatische geschriften worden gezien. Andere bezienswaardigheden zijn Romeinse resten en oude religieuze kunstwerken.

Op 88 km van Baska vindt u Rovinj

Rovinj is een populaire, Istrische, sfeervolle kustplaats aan de Adriatische Zee met een middeleeuws karakter en een bijzonder aanzien, waar het goed slenteren en uit eten gaan is. Meer over Rovinj

Mogelijkheden in Rovinj

Activiteiten

Strand
⭐️⭐️⭐️
Uitgaan
⭐️⭐️⭐️⭐️
Restaurants
⭐️⭐️⭐️
Cultuur
⭐️⭐️⭐️
Natuur
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Winkelen
⭐️⭐️⭐️

Voorkeuren

Goedkoop
⭐️⭐️⭐️
Luxe
⭐️⭐️⭐️
Populair
⭐️⭐️⭐️
Rustig
⭐️⭐️⭐️⭐️
Kindvriendelijk
⭐️⭐️⭐️
Voorz. mindervaliden
⭐️⭐️⭐️

Sportief

Wandelen
Ja
Tennis
Ja
Golf
Nee
Surfen
Ja
Zeilen
Ja
Duiken
Ja

Voorzieningen

Waterpark
Nee
Dierenpark
Nee
Attractiepark
Nee
Apotheek
Ja
Geldautomaat
Ja
Busverbindingen
Ja

Weersverwachting Baska

Maandag

  • Max: 27
  • Min: 21
  • Neerslag: 1mm

Dinsdag

  • Max: 27
  • Min: 21
  • Neerslag: 2.8mm

Woensdag

  • Max: 24
  • Min: 20
  • Neerslag: 0.3mm

Bekijk de Baska weersverwachting voor 14 dagen

Foto’s van Baska

Populaire accommodaties in Baska

Bekijk alle accommodaties in Baska

Ligging van Baska

Vliegtijd:
circa 2.5 uur
Transfertijd:
circa 132 minuten