Vakantie Rab

Op vakantie naar Rab? Op Royal.nl hebben we de meningen van reizigers over Rab voor u samengevat. Bovendien hebben we zo goed mogelijk de vakantiemogelijkheden voor u in kaart gebracht.

Voordelig naar Rab met Royal.nl

Op Royal.nl vindt u de beste zonvakanties en aanbiedingen naar Rab. Boek vliegvakanties naar Rab van ruim 50 betrouwbare Duitse touroperators voor dag-actuele prijzen met royale kortingen en bespaar tot honderden euro’s!

Bekijk hier onze actuele Rab aanbiedingen

Rab

Rab is de hoofdplaats van het gelijknamige eiland in de Kvarnerbaai en het vormt de punt van een klein schiereiland in het zuidwesten van het eiland. Het is een typisch middeleeuws plaatsje met smalle straatjes. U treft hier niet alleen veerhaven aan, maar ook acht kerken. De Sint Justina is nu een museum, terwijl een ander een verzameling stenen herbergt. Twee eeuwen nadat de grootste van deze kerken gebouwd was , werd de gehele bevolking van het stadje in 1456 uitgeroeid door de pest. Inmiddels heeft ook het toerisme zijn stempel gedrukt en u kunt terecht in talrijke comfortabele hotels en vakantiecomplexen. Het kleine plaatsje beschikt bovendien over mooie winkels, een gezellige markt en enkele bars. Voor de rest is dit vooral een plek die geschikt is voor een rustige vakantie, waarin het mogelijk is uitgebreid te (water)sporten.

Op 95 km van Rab vindt u Rovinj

Rovinj is een populaire, Istrische, sfeervolle kustplaats aan de Adriatische Zee met een middeleeuws karakter en een bijzonder aanzien, waar het goed slenteren en uit eten gaan is. Meer over Rovinj

Mogelijkheden in Rovinj

Activiteiten

Strand
⭐️⭐️⭐️
Uitgaan
⭐️⭐️⭐️⭐️
Restaurants
⭐️⭐️⭐️
Cultuur
⭐️⭐️⭐️
Natuur
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Winkelen
⭐️⭐️⭐️

Voorkeuren

Goedkoop
⭐️⭐️⭐️
Luxe
⭐️⭐️⭐️
Populair
⭐️⭐️⭐️
Rustig
⭐️⭐️⭐️⭐️
Kindvriendelijk
⭐️⭐️⭐️
Voorz. mindervaliden
⭐️⭐️⭐️

Sportief

Wandelen
Ja
Tennis
Ja
Golf
Nee
Surfen
Ja
Zeilen
Ja
Duiken
Ja

Voorzieningen

Waterpark
Nee
Dierenpark
Nee
Attractiepark
Nee
Apotheek
Ja
Geldautomaat
Ja
Busverbindingen
Ja

Weersverwachting Rab

Dinsdag

  • Max: 18
  • Min: 8
  • Neerslag: 0mm

Woensdag

  • Max: 17
  • Min: 10
  • Neerslag: 0mm

Donderdag

  • Max: 21
  • Min: 11
  • Neerslag: 0mm

Bekijk de Rab weersverwachting voor 14 dagen

Foto’s van Rab

Ligging van Rab

Vliegtijd:
circa 2.5 uur
Transfertijd:
circa 204 minuten