Vakantie Tel Aviv

Op vakantie naar Tel Aviv? Op Royal.nl hebben we de meningen van reizigers over Tel Aviv voor u samengevat. Bovendien hebben we zo goed mogelijk de vakantiemogelijkheden voor u in kaart gebracht.

Voordelig naar Tel Aviv met Royal.nl

Op Royal.nl vindt u de beste zonvakanties en aanbiedingen naar Tel Aviv. Boek vliegvakanties naar Tel Aviv van ruim 50 betrouwbare Duitse touroperators voor dag-actuele prijzen met royale kortingen en bespaar tot honderden euro’s!

Bekijk hier onze actuele Tel Aviv aanbiedingen

Tel Aviv

Tel Aviv is een relaxte, maar bruisende en homovriendelijke metropool aan de Middellandse Zee met mooie stranden, uitgebreide uitgaansmogelijkheden en tal van bezienswaardigheden.

Tel Aviv volgens bezoekers

Tel Aviv is na Jeruzalem de grootste stad van Israël, waar veel ambassades gevestigd zijn. Deze ‘vlotte, moderne’ metropool ligt in het westen, aan de Middellandse Zee en staat bekend als homovriendelijk; in de homostad van 2011 wordt jaarlijks het Gay Pride Festival gehouden. Tel Aviv wordt in Israël gezien als het centrum voor nachtleven en amusement. U treft dan ook tal van nachtclubs, restaurants, cafés, koffieshops, discotheken, bioscopen en concertzalen aan. Bovendien herbergt de stad ruim 20 musea. De belangrijkste daarvan zijn het Tel Aviv Kunstmuseum en het Land Israël Museum. Historische bezienswaardigheden van belang zijn onder meer het Ben Gurion Huis, het Bialik Huis en de oude begraafplaats. Als u belangstelling heeft voor planten kunt u naar de tuin bij Abu Kabir, de Botanische Tuinen of het Ha’Yarkon Park. Interessant is de bouwstijl die hier in de jaren 30 werd toegepast. In feite is de ‘witte stad’ op dat punt het grootste openluchtmuseum dat u kunt vinden. Het staat als werelderfgoed te boek. Het ‘bruisende’ Tel Aviv heeft naast al deze bezienswaardigheden ook ‘mooie, rustige en zeer schone’ stranden en een ‘levendige’ promenade. De bezoekers noemen het leven in deze ‘relaxte’ wereldstad ‘wel duur’. Het is een ‘leuke manier en goed te doen om de stad al fietsend te verkennen’. Tel Aviv is een levendige, culturele en homovriendelijke wereldstad, waar u na een dagje strand heel goed kunt stappen, maar waar u ook de architectuur kunt bewonderen evenals tal van andere bezienswaardigheden, waaronder musea.

Mogelijkheden in Tel Aviv

Activiteiten

Strand
⭐️⭐️⭐️⭐️
Uitgaan
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Restaurants
⭐️⭐️⭐️
Cultuur
⭐️⭐️⭐️⭐️
Natuur
⭐️⭐️⭐️
Winkelen
⭐️⭐️⭐️

Voorkeuren

Goedkoop
⭐️⭐️⭐️
Luxe
⭐️⭐️⭐️
Populair
⭐️⭐️⭐️⭐️
Rustig
⭐️⭐️⭐️
Kindvriendelijk
⭐️⭐️⭐️
Voorz. mindervaliden
⭐️⭐️⭐️⭐️

Sportief

Wandelen
Ja
Tennis
Ja
Golf
Ja
Surfen
Ja
Zeilen
Ja
Duiken
Ja

Voorzieningen

Waterpark
Ja
Dierenpark
Ja
Attractiepark
Ja
Apotheek
Ja
Geldautomaat
Ja
Busverbindingen
Ja

Weersverwachting Tel Aviv

Donderdag

  • Max: 17
  • Min: 12
  • Neerslag: 0mm

Vrijdag

  • Max: 17
  • Min: 13
  • Neerslag: 0mm

Zaterdag

  • Max: 19
  • Min: 15
  • Neerslag: 0mm

Bekijk de Tel Aviv weersverwachting voor 14 dagen

Foto’s van Tel Aviv

Populaire accommodaties in Tel Aviv

Cinema 8.7
Tel Aviv
Bekijk
Center Chic 8.9
Tel Aviv
Bekijk
Shalom 8.9
Tel Aviv
Bekijk

Bekijk alle accommodaties in Tel Aviv

Ligging van Tel Aviv

Vliegtijd:
circa 4.5 uur
Transfertijd:
circa 17 minuten