Vakantie Hoi An

Op vakantie naar Hoi An? Op Royal.nl hebben we de meningen van reizigers over Hoi An voor u samengevat. Bovendien hebben we zo goed mogelijk de vakantiemogelijkheden voor u in kaart gebracht.

Voordelig naar Hoi An met Royal.nl

Op Royal.nl vindt u de beste zonvakanties en aanbiedingen naar Hoi An. Boek vliegvakanties naar Hoi An van ruim 50 betrouwbare Duitse touroperators voor dag-actuele prijzen met royale kortingen en bespaar tot honderden euro’s!

Bekijk hier onze actuele Hoi An aanbiedingen

Hoi An

Hoi An is het prachtige, oude en gezellige havenstadje bij het strand, waar de Chinese invloed in onder meer de goed bewaard gebleven gebouwen nog duidelijk zichtbaar is.

Hoi An volgens bezoekers

De stad Hoi An ligt aan de delta van de gelijknamige rivier, aan de kust van centraal Vietnam. Het oude deel van deze stad is in zijn geheel op de werelderfgoedlijst opgenomen en dat is, afgaand op de beoordelingen van de toeristen niet voor niets. Zij noemen het ‘één van de mooiste plaatsen van het land’ een ‘plek waar je geweest moet zijn’. De ‘authentieke, leuke stad heeft, ondanks het toeristische karakter met onder meer kunstgaleries en souvenirswinkeltjes, zijn prettige en gemoedelijke sfeer weten te behouden’. ‘Het is een levendige havenplaats met veel Chinese invloeden’. In het oude centrum, dat zo goed als autovrij is, zijn in de ‘schattige straatjes veel, mooi onderhouden Chinese oude, houten huizen en tempels die bezocht kunnen worden’. Zeker ’s avonds, als de lampionnen branden, ‘ziet het centrum er verbluffend uit’. Het is ‘absoluut de moeite waard om vroeg op te staan en de markt te bezoeken, om dan eventueel verder te gaan naar één van de musea of de zijdeweverij’. Hoi An is een plaats die ‘in zwang is bij backpackers en veel leuke eettentjes kent’, maar ook ‘heerlijk luxueuze restaurants’. Bij een deel van de restaurants kunt u op het terras zitten en uitkijken over de ‘levendige’ Thu Bonrivier. U kunt ‘vrijwel overal fietsen huren’, een ‘prima manier om de stad te ontdekken of naar het strand te gaan’, dat vier km van het centrum afligt. Hoi An is een populair, authentiek havenstadje bij het strand, dat op de werelderfgoedlijst staat vanwege het goed bewaarde oude centrum met zijn Chinese invloeden en gebouwen.

Mogelijkheden in Hoi An

Activiteiten

Strand
⭐️⭐️⭐️⭐️
Uitgaan
⭐️⭐️⭐️
Restaurants
⭐️⭐️⭐️⭐️
Cultuur
⭐️⭐️⭐️⭐️
Natuur
⭐️⭐️⭐️⭐️
Winkelen
⭐️⭐️⭐️

Voorkeuren

Goedkoop
⭐️⭐️⭐️
Luxe
⭐️⭐️⭐️
Populair
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Rustig
⭐️⭐️⭐️⭐️
Kindvriendelijk
⭐️⭐️
Voorz. mindervaliden
⭐️⭐️⭐️

Sportief

Wandelen
Ja
Tennis
Ja
Golf
Ja
Surfen
Ja
Zeilen
Ja
Duiken
Ja

Voorzieningen

Waterpark
Nee
Dierenpark
Nee
Attractiepark
Nee
Apotheek
Ja
Geldautomaat
Ja
Busverbindingen
Ja

Weersverwachting Hoi An

Dinsdag

  • Max: 31
  • Min: 22
  • Neerslag: 0mm

Woensdag

  • Max: 32
  • Min: 22
  • Neerslag: 1.1mm

Donderdag

  • Max: 31
  • Min: 22
  • Neerslag: 9.4mm

Bekijk de Hoi An weersverwachting voor 14 dagen

Foto’s van Hoi An

Populaire accommodaties in Hoi An

Boutique Hoi An 9
Hoi An
Bekijk
Palm Garden Resort 8.1
Hoi An
Bekijk

Bekijk alle accommodaties in Hoi An

Ligging van Hoi An

Vliegtijd:
circa 18 uur
Transfertijd:
circa 63 minuten

Meer Vietnam