Vakantie Danang

Op vakantie naar Danang? Op Royal.nl hebben we de meningen van reizigers over Danang voor u samengevat. Bovendien hebben we zo goed mogelijk de vakantiemogelijkheden voor u in kaart gebracht.

Voordelig naar Danang met Royal.nl

Op Royal.nl vindt u de beste zonvakanties en aanbiedingen naar Danang. Boek vliegvakanties naar Danang van ruim 50 betrouwbare Duitse touroperators voor dag-actuele prijzen met royale kortingen en bespaar tot honderden euro’s!

Bekijk hier onze actuele Danang aanbiedingen

Danang

Danang, ofwel Tourane, is een kuststad in Centraal Vietnam, ruim 750 km ten zuiden van de hoofdstad. Danang ligt aan de Hanrivier en wordt in het noorden en westen door bergen begrensd. Vanwege het feit dat het dicht bij drie steden ligt die alle op de werelderfgoedlijst staan (Hue, Hoi An en My Son) èn bovendien niet ver van het nationaal park Phong Nha-Ke Bang, dat eveneens aan die lijst is toegevoegd, wordt Danang gezien als het centrum van de Werelderfgoedweg van dit centrale deel van het land. Onder de bezienswaardigheden van de stad zelf valt het schiereiland Son Tra waar zeldzame planten groeien en het toeristenoord Suoi Da met zijn mooie stranden ligt. Da Nang is fameus vanwege zijn kilometers lange zandstranden, heldere zeewater en goede temperaturen. Het tijdschrift Forbes verkoos ze zelfs tot de aantrekkelijkste stranden ter wereld. Ook onder meer de muren van Dien Hai en het archeologisch museum van de Cham zijn de moeite van een bezoek waard.

Op 23 km van Danang vindt u Hoi An

Hoi An is het prachtige, oude en gezellige havenstadje bij het strand, waar de Chinese invloed in onder meer de goed bewaard gebleven gebouwen nog duidelijk zichtbaar is. Meer over Hoi An

Mogelijkheden in Hoi An

Activiteiten

Strand
⭐️⭐️⭐️⭐️
Uitgaan
⭐️⭐️⭐️
Restaurants
⭐️⭐️⭐️⭐️
Cultuur
⭐️⭐️⭐️⭐️
Natuur
⭐️⭐️⭐️⭐️
Winkelen
⭐️⭐️⭐️

Voorkeuren

Goedkoop
⭐️⭐️⭐️
Luxe
⭐️⭐️⭐️
Populair
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Rustig
⭐️⭐️⭐️⭐️
Kindvriendelijk
⭐️⭐️
Voorz. mindervaliden
⭐️⭐️⭐️

Sportief

Wandelen
Ja
Tennis
Ja
Golf
Ja
Surfen
Ja
Zeilen
Ja
Duiken
Ja

Voorzieningen

Waterpark
Nee
Dierenpark
Nee
Attractiepark
Nee
Apotheek
Ja
Geldautomaat
Ja
Busverbindingen
Ja

Weersverwachting Danang

Vrijdag

  • Max: 24
  • Min: 23
  • Neerslag: 41.8mm

Zaterdag

  • Max: 24
  • Min: 23
  • Neerslag: 45.6mm

Zondag

  • Max: 25
  • Min: 23
  • Neerslag: 40.8mm

Bekijk de Danang weersverwachting voor 14 dagen

Foto’s van Danang

Populaire accommodaties in Danang

Bekijk alle accommodaties in Danang

Ligging van Danang

Vliegtijd:
circa 18 uur
Transfertijd:
circa 37 minuten

Meer Vietnam