Vakantie Suriname

Op vakantie naar Suriname? Op Royal.nl hebben we de meningen van reizigers over Suriname voor u samengevat. Bovendien hebben we zo goed mogelijk de vakantiemogelijkheden voor u in kaart gebracht.

Voordelig naar Suriname met Royal.nl

Op Royal.nl vindt u de beste zonvakanties en aanbiedingen naar Suriname. Boek vliegvakanties naar Suriname van ruim 50 betrouwbare Duitse touroperators voor dag-actuele prijzen met royale kortingen en bespaar tot honderden euro’s!

Suriname

Suriname met zijn tropisch regenwoud is in het bijzonder geschikt voor een natuurvakantie, maar vlak Paramaribo, met zijn historische, Nederlands aandoende centrum en strand niet uit.

Suriname volgens bezoekers

'Het zeer gastvrije Suriname' ligt aan de noordoostkust van Zuid-Amerika. Toeristen spreken van 'een onbekende parel'. 'Wat het zo uniek maakt zijn het oerwoud en de smeltkroes van culturen die harmonieus samenleven'. Vanwege het 'geringe aantal voorzieningen is hier weinig toerisme'. De 'hoofdstad Paramaribo is het kloppende hart van het land met een gemoedelijke sfeer, koloniale overblijfselen en een geweldig uitgaansleven'. Mogelijk 'schrikt u wel van de toestand van de stad, gebouwen en wegen zijn in erbarmelijke staat en de waterafvoer na regen is slecht'. Bovendien 'is het vuil en leven er veel zwerfhonden'. 'Gelukkig treft u ook gerestaureerde gebouwen, een prachtige basiliek en het interessante Fort Zeelandia aan'. 'Als de 78-jarige gids zijn verhaal vertelt bij de suikerfabriek Mariënburg, gaan het magische verleden leven en alle machines weer draaien, zie je het suikerriet geoogst worden en via de rails met treinen naar de fabriek gebracht worden, en ruik je de melasse en de rum'. Ook een 'aanrader is een bezoek in mei of juni aan het Matapicastrand als daar de schildpadden hun eieren leggen'. Als u dit land bezoekt 'mag u een boottocht over de Surinamerivier en het slapen in dorpjes niet missen'. Zo 'ervaart u het leven in de jungle'. 'Het enige nadeel is dat in Suriname geen echte stranden zijn', 'wel kunt u heerlijk in de rivier zwemmen'.

Mogelijkheden in Suriname

Activiteiten

Strand
⭐️⭐️⭐️
Uitgaan
⭐️⭐️⭐️⭐️
Restaurants
⭐️⭐️⭐️
Cultuur
⭐️⭐️⭐️⭐️
Natuur
⭐️⭐️⭐️⭐️
Winkelen
⭐️⭐️

Voorkeuren

Goedkoop
⭐️⭐️⭐️⭐️
Luxe
⭐️⭐️
Populair
⭐️⭐️
Rustig
⭐️⭐️⭐️⭐️
Kindvriendelijk
⭐️⭐️
Voorz. mindervaliden
⭐️

Sportief

Wandelen
Ja
Tennis
Ja
Golf
Ja
Surfen
Ja
Zeilen
Ja
Duiken
Ja

Voorzieningen

Waterpark
Ja
Dierenpark
Ja
Attractiepark
Nee
Apotheek
Ja
Geldautomaat
Ja
Busverbindingen
Ja

Weersverwachting Suriname

Woensdag

  • Max: 32
  • Min: 21
  • Neerslag: 2.8mm

Donderdag

  • Max: 31
  • Min: 21
  • Neerslag: 5.6mm

Vrijdag

  • Max: 30
  • Min: 21
  • Neerslag: 1.9mm

Bekijk de Suriname weersverwachting voor 14 dagen

Foto’s van Suriname

Populaire accommodaties in Suriname

Royal Torarica 8.9
Paramaribo
Bekijk
Torarica & Casino 7.4
Paramaribo
Bekijk
Eco Resort Inn 7.5
Paramaribo
Bekijk

Bekijk alle accommodaties in Suriname

Ligging van Suriname

Vliegtijd:
circa 9.5 uur