Vakantie Commewijne

Op vakantie naar Commewijne? Op Royal.nl hebben we de meningen van reizigers over Commewijne voor u samengevat. Bovendien hebben we zo goed mogelijk de vakantiemogelijkheden voor u in kaart gebracht.

Voordelig naar Commewijne met Royal.nl

Op Royal.nl vindt u de beste zonvakanties en aanbiedingen naar Commewijne. Boek vliegvakanties naar Commewijne van ruim 50 betrouwbare Duitse touroperators voor dag-actuele prijzen met royale kortingen en bespaar tot honderden euro’s!

Bekijk hier onze actuele Commewijne aanbiedingen

Commewijne

Het district Commewijne behoort tot de oudste cultuurgebieden van het land en ligt ten oosten van Paramaribo op de rechteroever van de rivier de Suriname. De aanwezige plantages vinden hun oorsprong in de 17e eeuw, de beginjaren van de Nederlandse kolonisatie. De grote hoeveelheid bezienswaardigheden van het district kunnen voor een belangrijke toename van het nationale en internationale toerisme zorgen. Voorbeelden zijn de diverse kleine koloniale forten en het grote 17e eeuwse Fort Nieuw-Amsterdam. U vindt dit waar de Suriname en de Commewijne samengaan, vlak voordat zij in zee uitmonden. Daarnaast zijn onder andere de vroegere plantage Laarwijk en de vroegere suikerrietplantage Mariënburg met zijn vervallen fabriekshallen in trek bij toeristen. Ook kunt u naar Matapica, een belangrijk natuurgebied waar beschermde zeeschildpadden hun eieren leggen.

Op 33 km van Commewijne vindt u Paramaribo

Paramaribo is de hoofdstad van Suriname waarvan het centrum op de werelderfgoedlijst staat, en waar u goed kunt eten, shoppen, en naar het rivierstrand kunt gaan. Meer over Paramaribo

Mogelijkheden in Paramaribo

Activiteiten

Strand
⭐️⭐️⭐️
Uitgaan
⭐️⭐️⭐️⭐️
Restaurants
⭐️⭐️⭐️
Cultuur
⭐️⭐️⭐️⭐️
Natuur
⭐️⭐️⭐️⭐️
Winkelen
⭐️⭐️

Voorkeuren

Goedkoop
⭐️⭐️⭐️⭐️
Luxe
⭐️⭐️
Populair
⭐️⭐️
Rustig
⭐️⭐️⭐️⭐️
Kindvriendelijk
⭐️⭐️
Voorz. mindervaliden
⭐️

Sportief

Wandelen
Ja
Tennis
Ja
Golf
Ja
Surfen
Ja
Zeilen
Ja
Duiken
Ja

Voorzieningen

Waterpark
Ja
Dierenpark
Ja
Attractiepark
Nee
Apotheek
Ja
Geldautomaat
Ja
Busverbindingen
Ja

Weersverwachting Commewijne

Donderdag

  • Max: 33
  • Min: 23
  • Neerslag: 0.1mm

Vrijdag

  • Max: 33
  • Min: 23
  • Neerslag: 0.3mm

Zaterdag

  • Max: 31
  • Min: 24
  • Neerslag: 0.5mm

Bekijk de Commewijne weersverwachting voor 14 dagen

Foto’s van Commewijne

Ligging van Commewijne

Vliegtijd:
circa 9.5 uur
Transfertijd:
circa 75 minuten