Vakantie Marrakech

Op vakantie naar Marrakech? Op Royal.nl hebben we de meningen van reizigers over Marrakech voor u samengevat. Bovendien hebben we zo goed mogelijk de vakantiemogelijkheden voor u in kaart gebracht.

Voordelig naar Marrakech met Royal.nl

Op Royal.nl vindt u de beste zonvakanties en aanbiedingen naar Marrakech. Boek vliegvakanties naar Marrakech van ruim 50 betrouwbare Duitse touroperators voor dag-actuele prijzen met royale kortingen en bespaar tot honderden euro’s!

Bekijk hier onze actuele Marrakech aanbiedingen

Marrakech

Marrakech is een bruisende stad is één van de koningssteden, waarvan de medina tot het werelderfgoed behoort en waar u zich kunt onderdompelen in het Marokkaanse leven.

Marrakech volgens bezoekers

Marrakech, ofwel Marrakesh vormt samen met Fez, Meknes en Rabat de vier koningssteden. Het ligt in het westen van Marokko op de vruchtbare Haouzvlakte aan de voet van de Hoge Atlas. Het karakter van de Berbers is hier meer dan in andere steden bewaard gebleven. Het oude centrum van de stad, de medina behoort tot het werelderfgoed. Met name het plein, Djemaa el Fna met zijn vele straatartiesten en eetstalletjes is een grote toeristische trekpleister. Vandaaruit kan men de souk (bazar) induiken, die met zijn authentieke steegjes en kraampjes minstens even populair is. De bezoekers van de stad ‘van duizend en één nacht’, spreken van een ‘hectische drukte’, maar noemen het desalniettemin ‘geweldig en bruisend’. In deze ‘culturele stad met veel mogelijkheden’ zijn de ‘afstanden wel wat groter dan ze lijken’. Voor ‘mooie bezienswaardigheden, het winkelen en uitgaan’ is het de ‘perfecte stad’. Enkelen komen niet terug vanwege het ‘drukke verkeer’ en de vervuiling. Marrakech is een drukke, grote stad, die met zijn sfeervolle plein en souk en zijn vele bezienswaardigheden zeer geschikt is voor het opsnuiven van het Marokkaanse leven.

Mogelijkheden in Marrakech

Activiteiten

Strand
Uitgaan
⭐️⭐️⭐️
Restaurants
⭐️⭐️⭐️
Cultuur
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Natuur
⭐️⭐️⭐️
Winkelen
⭐️⭐️⭐️⭐️

Voorkeuren

Goedkoop
⭐️⭐️⭐️⭐️
Luxe
⭐️⭐️⭐️
Populair
⭐️⭐️⭐️⭐️
Rustig
⭐️
Kindvriendelijk
⭐️⭐️
Voorz. mindervaliden
⭐️⭐️

Sportief

Wandelen
Ja
Tennis
Nee
Golf
Ja
Surfen
Nee
Zeilen
Nee
Duiken
Nee

Voorzieningen

Waterpark
Ja
Dierenpark
Nee
Attractiepark
Nee
Apotheek
Ja
Geldautomaat
Ja
Busverbindingen
Ja

Weersverwachting Marrakech

Dinsdag

  • Max: 33
  • Min: 16
  • Neerslag: 0mm

Woensdag

  • Max: 32
  • Min: 17
  • Neerslag: 0mm

Donderdag

  • Max: 30
  • Min: 16
  • Neerslag: 0mm

Bekijk de Marrakech weersverwachting voor 14 dagen

Foto’s van Marrakech

Populaire accommodaties in Marrakech

Kenzi Club Agdal Medina 8
Marrakech
Bekijk
Palm Plaza & Spa Marrakech 7
Marrakech
Bekijk
Riu Tikida Palmeraie 9
Marrakech
Bekijk

Bekijk alle accommodaties in Marrakech

Ligging van Marrakech

Vliegtijd:
circa 4 uur
Transfertijd:
circa 14 minuten

Meer Marokko