Vakantie Agadir

Op vakantie naar Agadir? Op Royal.nl hebben we de meningen van reizigers over Agadir voor u samengevat. Bovendien hebben we zo goed mogelijk de vakantiemogelijkheden voor u in kaart gebracht.

Voordelig naar Agadir met Royal.nl

Op Royal.nl vindt u de beste zonvakanties en aanbiedingen naar Agadir. Boek vliegvakanties naar Agadir van ruim 50 betrouwbare Duitse touroperators voor dag-actuele prijzen met royale kortingen en bespaar tot honderden euro’s!

Bekijk hier onze actuele Agadir aanbiedingen

Agadir

Agadir is een gezellige badplaats aan de Atlantische Oceaan met excursiemogelijkheden, waar strandliefhebbers, al dan niet met kinderen, kunnen genieten.

Agadir volgens bezoekers

De havenstad Agadir ligt aan een baai aan de westkust van Marokko, aan de Atlantische Oceaan. Agadir werd in 1960 grotendeels verwoest door twee aardbevingen en is daardoor een moderne plaats. Het klimaat en de ligging maken het tot een populaire vakantiebestemming en het is met ruim 100 hotels de grootste badplaats van het land. Het ‘lange, brede en schone zandstrand’ wordt omzoomd door een ‘prachtige wandelboulevard’ met winkeltjes, hotels en ‘heel veel’ eet- en drinkgelegenheden. De zee wordt geleidelijk aan dieper. De internationale luchthaven Al Massira Airport ligt op zo’n 25 km afstand van het centrum. Vanwege het moderne karakter heeft het ‘weinig cultuur’ en doet het ‘niet zeer Marokkaans’ aan, maar is het vooral een strandbestemming en ‘bijzonder geschikt voor levensgenieters en strandliefhebbers’. Het is echter ook een ‘uitstekende uitvalsbasis voor tochtjes naar bijvoorbeeld Marrakech en Taroudant’. Agadir is een badplaats met een gezellige boulevard met veel eetgelegenheden en een lang, schoon zandstrand, waar vanwege het slechts langzaamaan dieper worden van het water ook gezinnen met kinderen goed terecht kunnen.

Mogelijkheden in Agadir

Activiteiten

Strand
⭐️⭐️⭐️⭐️
Uitgaan
⭐️⭐️
Restaurants
⭐️⭐️⭐️
Cultuur
⭐️⭐️
Natuur
⭐️⭐️⭐️⭐️
Winkelen
⭐️⭐️⭐️

Voorkeuren

Goedkoop
⭐️⭐️⭐️⭐️
Luxe
⭐️⭐️⭐️⭐️
Populair
⭐️⭐️⭐️
Rustig
⭐️⭐️⭐️
Kindvriendelijk
⭐️⭐️⭐️
Voorz. mindervaliden
⭐️⭐️⭐️

Sportief

Wandelen
Ja
Tennis
Ja
Golf
Ja
Surfen
Ja
Zeilen
Ja
Duiken
Nee

Voorzieningen

Waterpark
Nee
Dierenpark
Ja
Attractiepark
Nee
Apotheek
Ja
Geldautomaat
Ja
Busverbindingen
Ja

Weersverwachting Agadir

Zondag

  • Max: 20
  • Min: 14
  • Neerslag: 0mm

Maandag

  • Max: 21
  • Min: 12
  • Neerslag: 0mm

Dinsdag

  • Max: 24
  • Min: 15
  • Neerslag: 0mm

Bekijk de Agadir weersverwachting voor 14 dagen

Foto’s van Agadir

Populaire accommodaties in Agadir

Caribbean Village Agador 7.1
Agadir
Bekijk
LTI Agadir Beach Club 7.2
Agadir
Bekijk
Royal Decameron Tafoukt Beach 8
Agadir
Bekijk

Bekijk alle accommodaties in Agadir

Ligging van Agadir

Vliegtijd:
circa 5.5 uur
Transfertijd:
circa 35 minuten

Meer Marokko