Vakantie Porec

Op vakantie naar Porec? Op Royal.nl hebben we de meningen van reizigers over Porec voor u samengevat. Bovendien hebben we zo goed mogelijk de vakantiemogelijkheden voor u in kaart gebracht.

Voordelig naar Porec met Royal.nl

Op Royal.nl vindt u de beste zonvakanties en aanbiedingen naar Porec. Boek vliegvakanties naar Porec van ruim 50 betrouwbare Duitse touroperators voor dag-actuele prijzen met royale kortingen en bespaar tot honderden euro’s!

Bekijk hier onze actuele Porec aanbiedingen

Porec

Porec is een toeristische trekpleister aan de Adriatische Zee, met een oud, bezienswaardig en gezellig stadscentrum en een mooie boulevard, die ook als uitvalsbasis kan dienen.

Porec volgens bezoekers

Porec is een toeristische havenstad aan de westkust van Istrië. De van oorsprong Romeinse plaats stamt van het begin van onze jaartelling en wordt beschermd door het voor de kust gelegen eilandje Sveti Nikola. De ligging aan de Adriatische Zee, de mooie boulevard en het historische centrum maken het geliefd bij de internationale vakantieganger. ‘Als je door de toeristische aanpassingen heenkijkt’, aldus de bezoekers is de ‘oude binnenstad supermooi’. De 6e eeuwse Euphrasius Basiliek, die op de werelderfgoedlijst staat, wordt geprezen. De kusten zijn ‘fraai’, al is hier geen zandstrand. Het is ‘heerlijk genieten langs de haven en de smalle straatjes met gezellige winkeltjes en enthousiaste ijsverkopers’. Bovendien ‘kun je er uit eten voor weinig geld’ terwijl ’s avonds op de terrasjes ‘vaak live muziek’ klinkt. De bestemming is ‘geschikt voor jong en oud, ook voor kinderen’, maar wordt veelal door jonge mensen bezocht. Vanwege de ‘goede verbinding met andere plaatsen als het schilderachtige Rovinj’, is Porec prima als uitvalsbasis. Porec is een oude, van oorsprong Romeinse havenstad, die veel toeristen trekt vanwege onder andere het historische centrum met zijn bezienswaardigheden, de mooie boulevard en het gezellige karakter.

Mogelijkheden in Porec

Activiteiten

Strand
⭐️⭐️⭐️
Uitgaan
⭐️⭐️⭐️
Restaurants
⭐️⭐️⭐️⭐️
Cultuur
⭐️⭐️⭐️⭐️
Natuur
⭐️⭐️⭐️⭐️
Winkelen
⭐️⭐️⭐️

Voorkeuren

Goedkoop
⭐️⭐️⭐️⭐️
Luxe
⭐️⭐️⭐️
Populair
⭐️⭐️⭐️
Rustig
⭐️⭐️⭐️⭐️
Kindvriendelijk
⭐️⭐️⭐️⭐️
Voorz. mindervaliden
⭐️⭐️⭐️

Sportief

Wandelen
Ja
Tennis
Ja
Golf
Nee
Surfen
Ja
Zeilen
Ja
Duiken
Ja

Voorzieningen

Waterpark
Ja
Dierenpark
Nee
Attractiepark
Nee
Apotheek
Ja
Geldautomaat
Ja
Busverbindingen
Ja

Weersverwachting Porec

Maandag

  • Max: 28
  • Min: 21
  • Neerslag: 2.5mm

Dinsdag

  • Max: 28
  • Min: 22
  • Neerslag: 2.3mm

Woensdag

  • Max: 28
  • Min: 21
  • Neerslag: 1.7mm

Bekijk de Porec weersverwachting voor 14 dagen

Foto’s van Porec

Populaire accommodaties in Porec

Valamar Diamant 8.1
Porec
Bekijk
Molindrio Plava Laguna 8.1
Porec
Bekijk
Mediteran Plava Laguna 8.9
Porec
Bekijk

Bekijk alle accommodaties in Porec

Ligging van Porec

Vliegtijd:
circa 2.5 uur
Transfertijd:
circa 43 minuten