Vakantie Indonesië

Op vakantie naar Indonesië? Op Royal.nl hebben we de meningen van reizigers over Indonesië voor u samengevat. Bovendien hebben we zo goed mogelijk de vakantiemogelijkheden voor u in kaart gebracht.

Voordelig naar Indonesië met Royal.nl

Op Royal.nl vindt u de beste zonvakanties en aanbiedingen naar Indonesië. Boek vliegvakanties naar Indonesië van ruim 50 betrouwbare Duitse touroperators voor dag-actuele prijzen met royale kortingen en bespaar tot honderden euro’s!

Indonesië

Het tropische, groene en goedkope Indonesië met zijn gastvrije bevolking is een zeer geliefd vakantieland met oneindig veel toeristische aspecten, waaronder het godeneiland Bali.

Indonesië volgens bezoekers

De Republiek Indonesië is een land dat bestaat uit ruim 17.500 eilanden in Zuidoost-Azië. Hiervan worden circa 6000 bewoond. Deze grootste eilandenstaat ter wereld en qua inwonersaantal nummer drie, werd door Zoover verkozen tot beste vliegvakantieland buiten Europa. Verreweg de meeste mensen trekken naar het Hindoe-eiland Bali. Het merendeel daarvan verblijft in Kuta (en het aangrenzende Legian en Seminyak). Toeristen waarschuwen dat je daar 'voor de indrukwekkende Balinese cultuur niet moet zijn', maar wie 'levendigheid en mooie, gezellige stranden met zonsondergang zoekt, zit hier goed'. Ook Sanur is 'mooi aan zee gelegen'. Hier is 'genoeg vertier, en voor elk wat wils, maar het is minder druk dan Kuta'. Voor 'nog meer rust' en 'heel mooie stranden, met een vlakke zee' is Nusa Dua met zijn resorts en groot winkelcentrum de aangewezen plek. Ook hier echter zo goed als geen Balinese cultuur, gaat u daarvoor naar bijvoorbeeld het 'boeiende en fantastische Ubud'. Dit is een 'levendig en gezellig, centraal gelegen stadje, te midden van rijstvelden' van waaruit ook 'ontzettend veel culturele uitstapjes te maken zijn'. Een andere grote trekpleister van de gordel van smaragd is de actieve vulkaan de Bromo op Java. U kunt in dit 'adembenemende, desolate maanlandschap met zijn zwaveldampen' lopend of per paardje naar de rand van de krater om de zonsopgang te bekijken. Eveneens op Java vindt u 'het boeddhistische wereldwonder, de Borobudur'; 'mooi met zijn prachtige reliefs, maar heel toeristisch'. 'Anders dan andere grote Aziatische steden is Yogjakarta'. Deze 'sfeervolle, gezellige Javaanse stad, die cultuur uitademt en waar veel te beleven is', is 'schoon en ruim opgezet, met veel groen' Op het eiland Sulawesi (het voormalige Celebes) kunt u de Toraja bezoeken. In een 'rustgevende natuur' treft u 'mooie traditionele gebruiken aan van een rijke cultuur die voornamelijk draait om begrafenissen en leven na de dood'. De 'gastvrije' archipel Indonesië is een zeer uitgestrekt, populair, goedkoop vakantiegebied met enkele toppers als Bali, de Bromo, Yogjakarta en de Borobudur.

Mogelijkheden in Indonesië

Activiteiten

Strand
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Uitgaan
⭐️⭐️⭐️
Restaurants
⭐️⭐️⭐️
Cultuur
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Natuur
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Winkelen
⭐️⭐️⭐️

Voorkeuren

Goedkoop
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Luxe
⭐️⭐️⭐️⭐️
Populair
⭐️⭐️⭐️⭐️
Rustig
⭐️⭐️⭐️⭐️
Kindvriendelijk
⭐️⭐️⭐️
Voorz. mindervaliden
⭐️⭐️

Sportief

Wandelen
Ja
Tennis
Ja
Golf
Ja
Surfen
Ja
Zeilen
Ja
Duiken
Ja

Voorzieningen

Waterpark
Ja
Dierenpark
Ja
Attractiepark
Ja
Apotheek
Ja
Geldautomaat
Ja
Busverbindingen
Ja

Weersverwachting Indonesië

Zaterdag

  • Max: 29
  • Min: 22
  • Neerslag: 0mm

Zondag

  • Max: 29
  • Min: 23
  • Neerslag: 0mm

Maandag

  • Max: 29
  • Min: 24
  • Neerslag: 0.1mm

Bekijk de Indonesië weersverwachting voor 14 dagen

Foto’s van Indonesië

Ligging van Indonesië

Vliegtijd:
circa 15 uur

Meer Indonesië