Vakantie Emiraten

Op vakantie naar Emiraten? Op Royal.nl hebben we de meningen van reizigers over Emiraten voor u samengevat. Bovendien hebben we zo goed mogelijk de vakantiemogelijkheden voor u in kaart gebracht.

Voordelig naar Emiraten met Royal.nl

Op Royal.nl vindt u de beste zonvakanties en aanbiedingen naar Emiraten. Boek vliegvakanties naar Emiraten van ruim 50 betrouwbare Duitse touroperators voor dag-actuele prijzen met royale kortingen en bespaar tot honderden euro’s!

Emiraten

Wellicht voor een combinatie met bijvoorbeeld Dubai, of om simpelweg uw rust te vinden in één van de prima resorts langs het strand, voldoen de emiraten Ras al Khaimah en Fujairah uitstekend, terwijl u tevens van mooie natuur kunt genieten.

Emiraten volgens bezoekers

In het gelijknamige emiraat ligt Ras al Khaimah. Dit is volgens toeristen, die hier 'nog niet veel' zijn, een 'leuke, nog rustige stad in opkomst'. 'Iedereen is vriendelijk en de wegen en voorzieningen zijn prima'. U treft hier naast een 'bescheiden mall' een 'aantrekkelijk corniche aan, waar het goed wandelen en eten is'. Dit is 'niet zozeer een plek om de hoogtepunten van de Emiraten te zien, maar wel heel geschikt als u voor de uitstekende resorts langs het strand komt'. Ook in Fujairah 'is niet zo heel veel te doen', maar men vindt het bijvoorbeeld 'in combinatie met Abu Dhabi of Dubai als een prima plek om lekker uit te rusten'. De 'grote stad heeft op zich alles voor een aangenaam verblijf: een leuk museum, een fort, de Bidayah Moskee die u gezien moet hebben, gezellige winkelmogelijkheden, een authentieke souk, een haventje en een aantal fijne restaurants'. Het 'strand is groot en leeg'. Ook is het 'een goede uitvalsbasis om de regio te verkennen, bijvoorbeeld de woestijn in'. 'Voor het bekijken van cultuur en natuur zit u hier goed'.

Mogelijkheden in Emiraten

Activiteiten

Strand
⭐️⭐️⭐️⭐️
Uitgaan
⭐️⭐️
Restaurants
⭐️⭐️⭐️⭐️
Cultuur
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Natuur
⭐️⭐️⭐️⭐️
Winkelen
⭐️⭐️⭐️⭐️

Voorkeuren

Goedkoop
⭐️⭐️
Luxe
⭐️⭐️⭐️⭐️
Populair
⭐️⭐️⭐️
Rustig
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Kindvriendelijk
⭐️⭐️⭐️
Voorz. mindervaliden
⭐️⭐️⭐️

Sportief

Wandelen
Ja
Tennis
Ja
Golf
Ja
Surfen
Nee
Zeilen
Ja
Duiken
Ja

Voorzieningen

Waterpark
Nee
Dierenpark
Nee
Attractiepark
Nee
Apotheek
Ja
Geldautomaat
Ja
Busverbindingen
Ja

Weersverwachting Emiraten

Maandag

  • Max: 40
  • Min: 29
  • Neerslag: 0mm

Dinsdag

  • Max: 42
  • Min: 29
  • Neerslag: 0mm

Woensdag

  • Max: 41
  • Min: 29
  • Neerslag: 0mm

Bekijk de Emiraten weersverwachting voor 14 dagen

Foto’s van Emiraten

Populaire accommodaties in Emiraten

The Cove Rotana Resort 8
Ras al Khaimah
Bekijk
Hilton Ras Al Khaimah Beach Resort 8.8
Ras al Khaimah
Bekijk
Iberotel Miramar Al Aqah Beach Resort 7.9
Fujairah
Bekijk

Bekijk alle accommodaties in Emiraten

Ligging van Emiraten

Vliegtijd:
circa 6.5 uur

Meer Emiraten