Vakantie Brazilië

Op vakantie naar Brazilië? Op Royal.nl hebben we de meningen van reizigers over Brazilië voor u samengevat. Bovendien hebben we zo goed mogelijk de vakantiemogelijkheden voor u in kaart gebracht.

Voordelig naar Brazilië met Royal.nl

Op Royal.nl vindt u de beste zonvakanties en aanbiedingen naar Brazilië. Boek vliegvakanties naar Brazilië van ruim 50 betrouwbare Duitse touroperators voor dag-actuele prijzen met royale kortingen en bespaar tot honderden euro’s!

Bekijk hier onze actuele Brazilië aanbiedingen

Brazilië

Brazilië is een enorm land met zeer uiteenlopende landschapsvormen, beroemde stranden, mooie duiklocaties, bruisende steden, veel cultuurschoon en sympathieke mensen.

Brazilië volgens bezoekers

De republiek Brazilië ligt in Zuid-Amerika en een flink deel van het land grenst aan de Atlantische Oceaan. Belangrijke nationale parken zijn de Sierra dos Órgãos, Chapada dos Veadeiros, Emas en Iguaçu met het volgens toeristen 'schitterende panorama van betoverende watervallen'. Echte iconen die internationaal tot de verbeelding spreken zijn te vinden in en bij Rio de Janeiro. Allereerst het 'immense, indrukwekkende Christusbeeld' en ten tweede de 'toeristische Suikerbroodberg' waarvan de top met een kabelbaan bereikbaar is, maar waar ook geklommen kan worden. 'Ga hier alleen heen op een heldere dag', dan wordt u beloond met 'een onweerstaanbaar panorama van de baai, haven, binnenstad en Corvocado. Beroemde stranden liggen onder meer in de streken Bahia, Pernambuco, met zijn geweldige toeristische infrastructuur, 'het gezellig drukke en toeristische Porto de Galinhas', waar het 'strand prachtig is, maar de zee te gevaarlijk om te zwemmen' en het veilige Rio Grande do Norte. Het *'schitterende, levendige Salvador' is de hoofdstad van de streek Bahia en benoemd tot werelderfgoed. 'Veel muziek, leuke restaurantjes en mooie bezienswaardigheden' maken het hier 'sfeervol, authentiek en kleurrijk'. Het 'bruisende Rio de Janeiro', is 'te gek voor jong en oud'. Daarvoor zorgen onder andere het 'mooie, brede en levendige Copacabanastrand' met zijn 'vele niet-zeurende strandverkopers', het 'populaire Ipanema-strand, het carnaval, de samba en het voetbal. 'Uitgaan in de wijk Lapa is een aanrader'. Sinds 1960 is niet meer Rio de Janeiro de hoofdstad van het land, maar Brasilia. Dit is een 'leuke, moderne wereldstad' met 'interessante, futuristische architectuur'. De grootste stad van Brazilië is São Paulo, waar 19 miljoen mensen wonen. Het is het zakenhart van het land en is 'een aardige stad om een paar dagen door te brengen'; 'vergeet daarbij het oude centrum niet'.

Mogelijkheden in Brazilië

Activiteiten

Strand
⭐️⭐️⭐️⭐️
Uitgaan
⭐️⭐️⭐️⭐️
Restaurants
⭐️⭐️⭐️⭐️
Cultuur
⭐️⭐️⭐️
Natuur
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Winkelen
⭐️⭐️⭐️

Voorkeuren

Goedkoop
⭐️⭐️⭐️⭐️
Luxe
⭐️⭐️⭐️
Populair
⭐️⭐️⭐️⭐️
Rustig
⭐️⭐️⭐️⭐️
Kindvriendelijk
⭐️⭐️
Voorz. mindervaliden
⭐️⭐️⭐️

Sportief

Wandelen
Ja
Tennis
Ja
Golf
Ja
Surfen
Ja
Zeilen
Ja
Duiken
Ja

Voorzieningen

Waterpark
Ja
Dierenpark
Ja
Attractiepark
Ja
Apotheek
Ja
Geldautomaat
Ja
Busverbindingen
Ja

Weersverwachting Brazilië

Zondag

  • Max: 35
  • Min: 22
  • Neerslag: 0mm

Maandag

  • Max: 35
  • Min: 24
  • Neerslag: 0mm

Dinsdag

  • Max: 34
  • Min: 24
  • Neerslag: 0mm

Bekijk de Brazilië weersverwachting voor 14 dagen

Foto’s van Brazilië

Ligging van Brazilië

Vliegtijd:
circa 9 uur