Vakantie Pipa

Op vakantie naar Pipa? Op Royal.nl hebben we de meningen van reizigers over Pipa voor u samengevat. Bovendien hebben we zo goed mogelijk de vakantiemogelijkheden voor u in kaart gebracht.

Voordelig naar Pipa met Royal.nl

Op Royal.nl vindt u de beste zonvakanties en aanbiedingen naar Pipa. Boek vliegvakanties naar Pipa van ruim 50 betrouwbare Duitse touroperators voor dag-actuele prijzen met royale kortingen en bespaar tot honderden euro’s!

Bekijk hier onze actuele Pipa aanbiedingen

Pipa

Pipa is een klein, gezellig badplaatsje met mooie stranden en ruime keuze aan restaurantjes en uitgaansgelegenheden, waar het ook voor gezinnen en rustzoekers goed toeven is.

Pipa volgens bezoekers

Pipa, ofwel Praia da Pipa, Pipa Beach, behoort tot de beroemdste stranden van Brazilië. Het ligt op het oostelijke puntje van het land, bij de stad Natal. De bezoekers spreken van een ‘erg leuk dorpje met prachtige stranden’, die ‘het trappen lopen ernaartoe de moeite waard maken’. U treft in Pipa ‘een grote variëteit aan leuke restaurantjes en bars’ aan, waar ’s avonds een gezellige sfeer heerst’, met de ‘Braziliaanse vrolijkheid en muziek’. ‘Het is een plek waar je geweest moet zijn als je van strand en rust houdt, maar ook als je het nachtleven zoekt.’ ‘Het is zeker een heel goede bestemming voor gezinnen.’ De ‘kleinschaligheid maakt het des te leuker.’ Pipa beschikt over enkele van de beroemdste stranden van Brazilië en het dorpje biedt een grote variëteit aan uitgaansgelegenheden, maar de sfeer is desalniettemin kleinschalig gebleven.

Mogelijkheden in Pipa

Activiteiten

Strand
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Uitgaan
⭐️⭐️⭐️⭐️
Restaurants
⭐️⭐️⭐️
Cultuur
⭐️⭐️⭐️
Natuur
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Winkelen
⭐️⭐️⭐️

Voorkeuren

Goedkoop
⭐️⭐️⭐️⭐️
Luxe
⭐️⭐️⭐️
Populair
⭐️⭐️⭐️⭐️
Rustig
⭐️⭐️⭐️⭐️
Kindvriendelijk
⭐️
Voorz. mindervaliden
⭐️⭐️

Sportief

Wandelen
Ja
Tennis
Ja
Golf
Nee
Surfen
Ja
Zeilen
Nee
Duiken
Nee

Voorzieningen

Waterpark
Nee
Dierenpark
Nee
Attractiepark
Nee
Apotheek
Ja
Geldautomaat
Ja
Busverbindingen
Ja

Weersverwachting Pipa

Zondag

  • Max: 28
  • Min: 21
  • Neerslag: 1.8mm

Maandag

  • Max: 29
  • Min: 21
  • Neerslag: 0.5mm

Dinsdag

  • Max: 29
  • Min: 20
  • Neerslag: 0mm

Bekijk de Pipa weersverwachting voor 14 dagen

Foto’s van Pipa

Ligging van Pipa

Vliegtijd:
circa 10.5 uur
Transfertijd:
circa 72 minuten