Vakantie Balearen

Op vakantie naar Balearen? Op Royal.nl hebben we de meningen van reizigers over Balearen voor u samengevat. Bovendien hebben we zo goed mogelijk de vakantiemogelijkheden voor u in kaart gebracht.

Voordelig naar Balearen met Royal.nl

Op Royal.nl vindt u de beste zonvakanties en aanbiedingen naar Balearen. Boek vliegvakanties naar Balearen van ruim 50 betrouwbare Duitse touroperators voor dag-actuele prijzen met royale kortingen en bespaar tot honderden euro’s!

Bekijk hier onze actuele Balearen aanbiedingen

Balearen

De Balearen zijn stuk voor stuk mooie eilanden met prachtige natuur, waarvan Ibiza en Mallorca de meest toeristische zijn, terwijl Formentera en Menorca in de smaak vallen bij rustzoekers.

Balearen volgens bezoekers

De eilandengroep De Balearen bestaat uit de eilanden Ibiza, Formentera, Mallorca en Menorca. Ibiza staat vooral bekend om het ‘fantastische nachtleven’ met de ‘geweldige clubs’ en ‘bekende dj’s’. Het eiland heeft ‘mooie zandstranden’, ‘een relaxte sfeer’ en daarnaast ook ‘prachtige natuur’. Een bezoek aan Ibiza is niet voor iedereen weggelegd, want met name in het hoogseizoen is het ‘druk, toeristisch en duur’. Formentera heeft ‘geweldige stranden’, ‘ongerepte natuur’ en een ‘prettige, laid-back sfeer’. Voor sommige mensen zal op Formentera ‘te weinig te doen zijn’ en is het misschien wel ‘te rustig’. Voor anderen is dit natuurlijk de grote aantrekkingskracht van het eiland. Op Mallorca vindt u een combinatie van ‘mooie stranden, ‘afwisselend landschap’ en ‘veel bezienswaardigheden’. Het eiland heeft ‘voor iedereen wat te bieden’. Niet iedereen zal zich op Mallorca thuis voelen, want met name in het hoogseizoen is het ‘erg druk’; ‘mensen, mensen en nog eens mensen’. Op Menorca is het een stuk rustiger en dat vormt één van de aantrekkingskrachten van het eiland. Het heeft ‘goede stranden en mooie natuur’ en het wordt vaak als ‘familievriendelijk’ bestempeld. Zeker in het hoogseizoen zult u dan ook veel gezinnen met kinderen treffen en hier zit niet iedereen op te wachten. Het eiland heeft minder toeristische voorzieningen dan bijvoorbeeld Mallorca en Ibiza, dus als u veel vertier zoekt is Menorca misschien niet geschikt voor u.

Mogelijkheden in Balearen

Activiteiten

Strand
⭐️⭐️⭐️⭐️
Uitgaan
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Restaurants
⭐️⭐️⭐️⭐️
Cultuur
⭐️⭐️⭐️
Natuur
⭐️⭐️⭐️
Winkelen
⭐️⭐️⭐️

Voorkeuren

Goedkoop
⭐️⭐️
Luxe
⭐️⭐️⭐️
Populair
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Rustig
⭐️⭐️⭐️
Kindvriendelijk
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Voorz. mindervaliden
⭐️⭐️⭐️

Sportief

Wandelen
Ja
Tennis
Ja
Golf
Ja
Surfen
Ja
Zeilen
Ja
Duiken
Ja

Voorzieningen

Waterpark
Ja
Dierenpark
Ja
Attractiepark
Nee
Apotheek
Ja
Geldautomaat
Ja
Busverbindingen
Ja

Weersverwachting Balearen

Woensdag

  • Max: 28
  • Min: 21
  • Neerslag: 0.3mm

Donderdag

  • Max: 26
  • Min: 20
  • Neerslag: 0.3mm

Vrijdag

  • Max: 30
  • Min: 19
  • Neerslag: 0mm

Bekijk de Balearen weersverwachting voor 14 dagen

Foto’s van Balearen

Ligging van Balearen

Vliegtijd:
circa 2.5 uur