Vakantie Florida

Op vakantie naar Florida? Op Royal.nl hebben we de meningen van reizigers over Florida voor u samengevat. Bovendien hebben we zo goed mogelijk de vakantiemogelijkheden voor u in kaart gebracht.

Voordelig naar Florida met Royal.nl

Op Royal.nl vindt u de beste zonvakanties en aanbiedingen naar Florida. Boek vliegvakanties naar Florida van ruim 50 betrouwbare Duitse touroperators voor dag-actuele prijzen met royale kortingen en bespaar tot honderden euro’s!

Bekijk hier onze actuele Florida aanbiedingen

Florida

Florida is een geliefd vakantiegebied met een subtropisch klimaat, parelwitte stranden, en mega-pretparken.

Florida volgens bezoekers

Het subtropische Florida is één van de staten van de Verenigde Staten en is in feite een schiereiland in het zuidoosten van het land. 'Voor ieder wat wils in Orlando, maar ook een prima uitvalsbasis voor wat avontuur', aldus toeristen. Zij noemen deze stad 'een relaxte bestemming om vakantie te vieren'. Deze 'mooie plaats moet je een keer gezien hebben in je leven'. 'Zeker als je van pretparken houdt is hier ontzettend veel te doen'. Voor 'kleine en grote (volwassen) kinderen is dit een aanrader' vanwege onder andere de waterparken en het amusement dat in overvloed aanwezig is'. Sommigen vinden 'de Seaworld parken leuker dan die van Disney'. Het 'leuke, compacte Fort Lauderdale' beschikt over 'prachtige stranden en het leuke is dat de sfeer goed en echt heel Amerikaans is'. U kunt hier 'lekker shoppen', maar diversen vinden ' het drukkere Miami aantrekkelijker'. Als u kiest voor Miami Beach dan is 'South Beach en met name de omgeving van Ocean Drive super'; het 'lekker grote strand is prachtig met heerlijk water' en op de 'mooie wandelboulevard zijn veel leuke tentjes om iets te drinken of te eten'. U kunt hier ook 'veel hip publiek en schitterende auto's zien'. De stad is 'geschikt als uitvalsbasis voor onder andere natuurpark de Everglades'. 'De schoonheid van de natuur valt wat tegen, maar het varen met een airboat vormt het hoogtepunt' door dit park met 'uitgestrekt water, groene vegetatie en alligators'.

Mogelijkheden in Florida

Activiteiten

Strand
⭐️⭐️⭐️⭐️
Uitgaan
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Restaurants
⭐️⭐️⭐️⭐️
Cultuur
⭐️⭐️⭐️
Natuur
⭐️⭐️⭐️
Winkelen
⭐️⭐️⭐️⭐️

Voorkeuren

Goedkoop
⭐️⭐️⭐️
Luxe
⭐️⭐️⭐️⭐️
Populair
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Rustig
⭐️⭐️⭐️
Kindvriendelijk
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Voorz. mindervaliden
⭐️⭐️⭐️⭐️

Sportief

Wandelen
Ja
Tennis
Ja
Golf
Ja
Surfen
Ja
Zeilen
Ja
Duiken
Ja

Voorzieningen

Waterpark
Ja
Dierenpark
Ja
Attractiepark
Ja
Apotheek
Ja
Geldautomaat
Ja
Busverbindingen
Ja

Weersverwachting Florida

Zondag

  • Max: 27
  • Min: 22
  • Neerslag: 4.7mm

Maandag

  • Max: 32
  • Min: 21
  • Neerslag: 0.9mm

Dinsdag

  • Max: 32
  • Min: 19
  • Neerslag: 0mm

Bekijk de Florida weersverwachting voor 14 dagen

Foto’s van Florida

Populaire accommodaties in Florida

Marseilles Beachfront 6.5
Miami Beach
Bekijk
Ocean Five 6.2
Miami Beach
Bekijk
Riu Plaza Miami Beach 7.1
Miami Beach
Bekijk

Bekijk alle accommodaties in Florida

Ligging van Florida

Vliegtijd:
circa 8 uur