Vakantie Miami Beach

Op vakantie naar Miami Beach? Op Royal.nl hebben we de meningen van reizigers over Miami Beach voor u samengevat. Bovendien hebben we zo goed mogelijk de vakantiemogelijkheden voor u in kaart gebracht.

Voordelig naar Miami Beach met Royal.nl

Op Royal.nl vindt u de beste zonvakanties en aanbiedingen naar Miami Beach. Boek vliegvakanties naar Miami Beach van ruim 50 betrouwbare Duitse touroperators voor dag-actuele prijzen met royale kortingen en bespaar tot honderden euro’s!

Bekijk hier onze actuele Miami Beach aanbiedingen

Miami Beach

Miami Beach is een bruisend vakantieoord in Florida, met relaxte stranden, overal wat te zien en in de avonden volop vertier.

Miami Beach volgens bezoekers

Miami Beach staat ook wel bekend als de 'Amerikaanse Rivièra', vanwege het warme klimaat en de kilometerslange zandstranden. Bezoekers vinden Miami Beach een 'uitstekende bestemming om uit te gaan' en 'lekker van de zee en de zon te genieten'. Voor cultuur daarentegen 'moet u niet naar Miami gaan'. Er zijn veel hoge gebouwen en neonverlichting. Maar voor een levendige strandvakantie is Miami 'de ultieme vakantieplek' en een 'heerlijke plek waar u zonder auto genoeg kunt zien'. South Beach, Ocean Drive, Collins Ave, Lincoln Road zijn een paar voorbeelden waar u de 'gezelligheid' kunt vinden. 'Zien en gezien worden speelt hier een grote rol'. Regelmatig ziet u film- en cameraploegen aan het werk. Ocean Drive is een 'belevenis'. 'Overal terrasjes, mensen die acts opvoeren rondom South Beach' en het is 'een genot om al die Ferrari's en Lamborghini's langs te zien rijden'. De terrasjes op Ocean Drive zijn 'erg lekker om op te relaxen'. Langs de Ocean Drive bevinden zich 'veel goede restaurants'. 's Avonds is er 'volop vertier'. Een aanrader is een boottocht, u ziet dan de 'prachtige skyline van Miami'. In het Art deco district staan verschillende gebouwen en hotels in art deco stijl. Veel winkels zijn 'tot in de late uurtjes open'. Het enorme strand, de winkels en restaurants bieden 'genoeg voor een paar dagen relaxen'. Voor de zonsondergang kunt u het beste 'naar het zuidelijke puntje van South Beach'. Er valt veel te ondernemen in Miami Beach. U kunt bijvoorbeeld fietsen huren of een bustour maken. Little Havana is een wijk in Miami waar veel Cubanen wonen. Ook een boottrip langs de 'fantastische huizen van de Rich and Shameless' is de moeite waard. Vanuit Miami zijn de Everglades en Key West 'goed te bereiken'. Miami is 'bruisend' en levendig', heeft een 'drukke maar gezellige' boulevard en 'strand op zijn best', met zeewater dat 'heel goed op temperatuur' is. Ook met kinderen een 'hele leuke bestemming'.

Mogelijkheden in Miami Beach

Activiteiten

Strand
⭐️⭐️⭐️⭐️
Uitgaan
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Restaurants
⭐️⭐️⭐️⭐️
Cultuur
⭐️⭐️
Natuur
⭐️⭐️⭐️⭐️
Winkelen
⭐️⭐️⭐️

Voorkeuren

Goedkoop
⭐️⭐️⭐️
Luxe
⭐️⭐️⭐️⭐️
Populair
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Rustig
⭐️⭐️
Kindvriendelijk
⭐️⭐️⭐️
Voorz. mindervaliden
⭐️⭐️⭐️

Sportief

Wandelen
Ja
Tennis
Ja
Golf
Ja
Surfen
Ja
Zeilen
Ja
Duiken
Ja

Voorzieningen

Waterpark
Ja
Dierenpark
Ja
Attractiepark
Ja
Apotheek
Ja
Geldautomaat
Ja
Busverbindingen
Ja

Weersverwachting Miami Beach

Zaterdag

  • Max: 30
  • Min: 21
  • Neerslag: 0.2mm

Zondag

  • Max: 28
  • Min: 18
  • Neerslag: 1.2mm

Maandag

  • Max: 30
  • Min: 20
  • Neerslag: 2.8mm

Bekijk de Miami Beach weersverwachting voor 14 dagen

Foto’s van Miami Beach

Populaire accommodaties in Miami Beach

Ocean Five 6.2
Miami Beach
Bekijk
Marseilles Beachfront 6.5
Miami Beach
Bekijk
Dorchester South Beach & Suites 7.2
Miami Beach
Bekijk

Bekijk alle accommodaties in Miami Beach

Ligging van Miami Beach

Vliegtijd:
circa 8 uur
Transfertijd:
circa 17 minuten