Vakantie Saranda

Op vakantie naar Saranda? Op Royal.nl hebben we de meningen van reizigers over Saranda voor u samengevat. Bovendien hebben we zo goed mogelijk de vakantiemogelijkheden voor u in kaart gebracht.

Voordelig naar Saranda met Royal.nl

Op Royal.nl vindt u de beste zonvakanties en aanbiedingen naar Saranda. Boek vliegvakanties naar Saranda van ruim 50 betrouwbare Duitse touroperators voor dag-actuele prijzen met royale kortingen en bespaar tot honderden euro’s!

Bekijk hier onze actuele Saranda aanbiedingen

Saranda

Saranda ligt in het zuiden van Albanië, aan de kust van de Ionische Zee, niet ver van het Griekse eiland Korfoe en de antieke stad Butrint die op de werelderfgoedlijst staat. Het is met zijn mooie stranden één van de bekendste badplaatsen van het land en men is druk doende de infrastructuur vorm te geven voor toeristen. Zo worden wegen nieuw geasfalteerd, restaurants en bars gebouwd en is een mooie boulevard aangelegd. In de stad verrijzen overal appartementencomplexen die de lokale en buitenlandse toerist huisvesting kunnen bieden. Uit het buitenland zijn het vooralsnog met name de back-packers die Saranda bezoeken. Onder de bezienswaardigheden vallen de resten van een torentje uit de vierde eeuwse versterkingsmuur, de overblijfselen van een synagogecomplex uit de vijfde eeuw en het Archeologisch Museum met zijn zesde eeuwse vloermozaiek.

Op 168 km van Saranda vindt u Durrës

Durrës is een populaire toeristische bestemming aan de Adriatische Zee, met niet slechts mooie, vrij puur gebleven stranden, maar ook historische schatten als een amfitheater. Meer over Durrës

Mogelijkheden in Durrës

Activiteiten

Strand
⭐️⭐️⭐️
Uitgaan
⭐️⭐️⭐️
Restaurants
⭐️⭐️⭐️
Cultuur
⭐️⭐️⭐️
Natuur
⭐️⭐️⭐️
Winkelen
⭐️⭐️

Voorkeuren

Goedkoop
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Luxe
⭐️⭐️
Populair
⭐️⭐️
Rustig
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Kindvriendelijk
⭐️⭐️
Voorz. mindervaliden
⭐️⭐️⭐️

Sportief

Wandelen
Ja
Tennis
Ja
Golf
Ja
Surfen
Ja
Zeilen
Ja
Duiken
Ja

Voorzieningen

Waterpark
Nee
Dierenpark
Nee
Attractiepark
Nee
Apotheek
Ja
Geldautomaat
Ja
Busverbindingen
Nee

Weersverwachting Saranda

Dinsdag

  • Max: 22
  • Min: 16
  • Neerslag: 0mm

Woensdag

  • Max: 22
  • Min: 18
  • Neerslag: 0mm

Donderdag

  • Max: 22
  • Min: 18
  • Neerslag: 0mm

Bekijk de Saranda weersverwachting voor 14 dagen

Foto’s van Saranda

Ligging van Saranda

Vliegtijd:
circa 4 uur
Transfertijd:
circa 231 minuten

Meer Albanië