Vakantie Durrës

Op vakantie naar Durrës? Op Royal.nl hebben we de meningen van reizigers over Durrës voor u samengevat. Bovendien hebben we zo goed mogelijk de vakantiemogelijkheden voor u in kaart gebracht.

Voordelig naar Durrës met Royal.nl

Op Royal.nl vindt u de beste zonvakanties en aanbiedingen naar Durrës. Boek vliegvakanties naar Durrës van ruim 50 betrouwbare Duitse touroperators voor dag-actuele prijzen met royale kortingen en bespaar tot honderden euro’s!

Bekijk hier onze actuele Durrës aanbiedingen

Durrës

Durrës is een populaire toeristische bestemming aan de Adriatische Zee, met niet slechts mooie, vrij puur gebleven stranden, maar ook historische schatten als een amfitheater.

Durrës volgens bezoekers

Durrës is de op één na grootste stad van Albanië. Naast de belangrijkste havenstad is het de populairste toeristische bestemming van het land. De oude stad ligt aan de Adriatische Zee, ruim 30 km van Tirana, en beschikt over onder meer een amfitheater en stadsmuurresten uit de Byzantijnse en Venetiaanse tijd. De toeristen, waaronder veel Albaniërs komen echter vooral voor de stranden. Bezoekers spreken van ‘een zeer lange kuststreek met topstranden, die nog redelijk puur zijn’. Zij liggen iets ten noorden van Durrës, in ‘de hotelzone’. De stad zelf wordt ‘in tegenstelling tot Tirana, niet zeer sfeervol’ genoemd. De oude havenstad Durrës is een populaire toeristische bestemming aan de Adriatische Zee, die beschikt over tal van historische bezienswaardigheden, maar vooral bezocht wordt vanwege de nog redelijk puur gebleven stranden.

Mogelijkheden in Durrës

Activiteiten

Strand
⭐️⭐️⭐️
Uitgaan
⭐️⭐️⭐️
Restaurants
⭐️⭐️⭐️
Cultuur
⭐️⭐️⭐️
Natuur
⭐️⭐️⭐️
Winkelen
⭐️⭐️

Voorkeuren

Goedkoop
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Luxe
⭐️⭐️
Populair
⭐️⭐️
Rustig
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Kindvriendelijk
⭐️⭐️
Voorz. mindervaliden
⭐️⭐️⭐️

Sportief

Wandelen
Ja
Tennis
Ja
Golf
Ja
Surfen
Ja
Zeilen
Ja
Duiken
Ja

Voorzieningen

Waterpark
Nee
Dierenpark
Nee
Attractiepark
Nee
Apotheek
Ja
Geldautomaat
Ja
Busverbindingen
Nee

Weersverwachting Durrës

Dinsdag

  • Max: 20
  • Min: 16
  • Neerslag: 5.1mm

Woensdag

  • Max: 16
  • Min: 13
  • Neerslag: 39.2mm

Donderdag

  • Max: 15
  • Min: 12
  • Neerslag: 3mm

Bekijk de Durrës weersverwachting voor 14 dagen

Foto’s van Durrës

Ligging van Durrës

Vliegtijd:
circa 4 uur
Transfertijd:
circa 28 minuten

Meer Albanië