Vakantie Içmeler

Op vakantie naar Içmeler? Op Royal.nl hebben we de meningen van reizigers over Içmeler voor u samengevat. Bovendien hebben we zo goed mogelijk de vakantiemogelijkheden voor u in kaart gebracht.

Voordelig naar Içmeler met Royal.nl

Op Royal.nl vindt u de beste zonvakanties en aanbiedingen naar Içmeler. Boek vliegvakanties naar Içmeler van ruim 50 betrouwbare Duitse touroperators voor dag-actuele prijzen met royale kortingen en bespaar tot honderden euro’s!

Bekijk hier onze actuele Içmeler aanbiedingen

Içmeler

Bezoekers van Içmeler ervaren het als een gezellig vakantieoord in een mooie, groene omgeving, met een levendige promenade en volop mogelijkheden.

Içmeler volgens bezoekers

Vanaf Marmaris is het ongeveer 7 km naar Içmeler, een ‘gezellig vakantieoord’ in een ‘mooie groene omgeving’, aldus de bezoekers. U kunt deze route helemaal over een boulevard afleggen. Içmeler heeft goede toeristische voorzieningen, waaronder veel nieuwe hotels en vakantiewoningen, en schone kiezelstranden. De stad zelf is volgens de bezoekers wat minder schoon. Watersportmogelijkheden, inclusief een duikschool kunt u aan het strand vinden. Diegenen die mooie, afgelegen en rustiger baaien willen bezoeken kunnen kiezen uit verschillende boottochten (meestal één keer per dag). Elke woensdag vindt hier de grootste markt van de omgeving plaats. Vergeet u niet flink af te dingen als u daar iets wilt kopen! De toeristen vinden dat in Içmeler met zijn ‘prettige sfeer’ ‘veel mooie winkels’ zijn. Ook treft u een flinke hoeveelheid ‘gezellige’ cafeetjes aan volgens hen. Op de strandpromenade staan diverse kraampjes en straatartiesten vermaken de slenterende toeristen. Het uitgaansleven is hier niet zo uitgebreid als in Marmaris, maar u vindt vooral langs de promenade diverse bars waar u terecht kunt voor een cocktail en daarnaast zijn in Içmeler enkele clubs te vinden waar u tot in de vroege uurtjes kunt feesten.

Mogelijkheden in Içmeler

Activiteiten

Strand
⭐️⭐️
Uitgaan
⭐️⭐️⭐️
Restaurants
⭐️⭐️⭐️
Cultuur
⭐️⭐️
Natuur
⭐️⭐️
Winkelen
⭐️⭐️⭐️

Voorkeuren

Goedkoop
⭐️⭐️⭐️⭐️
Luxe
⭐️⭐️⭐️
Populair
⭐️⭐️
Rustig
⭐️⭐️⭐️
Kindvriendelijk
⭐️⭐️⭐️
Voorz. mindervaliden
⭐️⭐️⭐️

Sportief

Wandelen
Ja
Tennis
Nee
Golf
Nee
Surfen
Nee
Zeilen
Nee
Duiken
Ja

Voorzieningen

Waterpark
Nee
Dierenpark
Nee
Attractiepark
Nee
Apotheek
Ja
Geldautomaat
Ja
Busverbindingen
Ja

Weersverwachting Içmeler

Vrijdag

  • Max: 21
  • Min: 19
  • Neerslag: 16.1mm

Zaterdag

  • Max: 21
  • Min: 18
  • Neerslag: 2.3mm

Zondag

  • Max: 22
  • Min: 18
  • Neerslag: 0.2mm

Bekijk de Içmeler weersverwachting voor 14 dagen

Foto’s van Içmeler

Populaire accommodaties in Içmeler

Grand Yazici Club Marmaris Palace 7.9
Içmeler
Bekijk
Mirage World 8
Içmeler
Bekijk
Marti Resort Marmaris 9
Içmeler
Bekijk

Bekijk alle accommodaties in Içmeler

Ligging van Içmeler

Vliegtijd:
circa 3.5 uur
Transfertijd:
circa 120 minuten

Meer Marmaris