Vakantie Kusadasi

Op vakantie naar Kusadasi? Op Royal.nl hebben we de meningen van reizigers over Kusadasi voor u samengevat. Bovendien hebben we zo goed mogelijk de vakantiemogelijkheden voor u in kaart gebracht.

Voordelig naar Kusadasi met Royal.nl

Op Royal.nl vindt u de beste zonvakanties en aanbiedingen naar Kusadasi. Boek vliegvakanties naar Kusadasi van ruim 50 betrouwbare Duitse touroperators voor dag-actuele prijzen met royale kortingen en bespaar tot honderden euro’s!

Bekijk hier onze actuele Kusadasi aanbiedingen

Kusadasi

De bezoekers noemen Kusadasi een leuk stadje met diverse stranden, een aantal goede restaurants en verschillende mooie bezienswaardigheden waaronder Duiveneiland.

Kusadasi volgens bezoekers

De badplaats Kusadasi ligt in het westen van Turkije, ongeveer 16 km van het vliegveld van Selçuk verwijderd. In deze populaire vakantiebestemming hebben veel mensen een vakantiewoning waardoor het aantal inwoners in de zomer van ongeveer 50.000 naar 300.000 stijgt. U kunt van Kusadasi met een veerboot gemakkelijk naar het Griekse eiland Samos. Dagelijks komen ook grote cruiseschepen aan in de jachthaven. U vindt daar winkeltjes waar u flink kunt afdingen. De bezoekers vinden het een ‘leuk stadje’ met ‘een aantal mooie bezienswaardigheden’. Een daarvan is Duiveneiland, een eiland dat bereikbaar is via een smalle pier. Op het eiland staat een mooie burcht en vindt u diverse gezellige restaurantjes. Het stadje heeft in het oude centrum smalle winkelstraatjes en volgens de bezoekers een ‘aantal goede restaurants’. Op woensdag wordt de bezienswaardige markt gehouden. Barstreet is in het hoogseizoen dé uitgaansstraat van Kusadasi. De stad, waar ’s middags vaak een windje opsteekt heeft verschillende stranden. Een van de leukere is het stadsstrand, niet ver van de haven. Het bekendste en mooiste, maar ook drukste strand is Ladies Beach. Het is vanuit het centrum per dolmus (taxibusje) te bereiken, ligt aan een mooie baai en is zeer langzaamaflopend. Langs het strand vindt u een ‘gezellige’ boulevard met ‘veel terrasjes en winkeltjes’. U kunt vanuit de badplaats excursies boeken naar onder andere de archeologische plaatsen Efeze en Priene.

Mogelijkheden in Kusadasi

Activiteiten

Strand
⭐️⭐️⭐️
Uitgaan
⭐️⭐️
Restaurants
⭐️⭐️⭐️⭐️
Cultuur
⭐️⭐️⭐️
Natuur
⭐️⭐️⭐️
Winkelen
⭐️⭐️⭐️⭐️

Voorkeuren

Goedkoop
⭐️⭐️⭐️⭐️
Luxe
⭐️⭐️
Populair
⭐️⭐️⭐️
Rustig
⭐️⭐️⭐️
Kindvriendelijk
⭐️⭐️⭐️⭐️
Voorz. mindervaliden
⭐️⭐️⭐️⭐️

Sportief

Wandelen
Ja
Tennis
Ja
Golf
Nee
Surfen
Nee
Zeilen
Nee
Duiken
Nee

Voorzieningen

Waterpark
Ja
Dierenpark
Ja
Attractiepark
Nee
Apotheek
Ja
Geldautomaat
Ja
Busverbindingen
Ja

Weersverwachting Kusadasi

Maandag

  • Max: 35
  • Min: 22
  • Neerslag: 0mm

Dinsdag

  • Max: 35
  • Min: 23
  • Neerslag: 0mm

Woensdag

  • Max: 35
  • Min: 23
  • Neerslag: 0mm

Bekijk de Kusadasi weersverwachting voor 14 dagen

Foto’s van Kusadasi

Populaire accommodaties in Kusadasi

Ephesia 8.5
Kusadasi
Bekijk
Ephesia Holiday Beach Club 8.3
Kusadasi
Bekijk
Pine Bay Holiday Resort 8.2
Kusadasi
Bekijk

Bekijk alle accommodaties in Kusadasi

Ligging van Kusadasi

Vliegtijd:
circa 3.25 uur
Transfertijd:
circa 73 minuten