Vakantie Kemer

Op vakantie naar Kemer? Op Royal.nl hebben we de meningen van reizigers over Kemer voor u samengevat. Bovendien hebben we zo goed mogelijk de vakantiemogelijkheden voor u in kaart gebracht.

Voordelig naar Kemer met Royal.nl

Op Royal.nl vindt u de beste zonvakanties en aanbiedingen naar Kemer. Boek vliegvakanties naar Kemer van ruim 50 betrouwbare Duitse touroperators voor dag-actuele prijzen met royale kortingen en bespaar tot honderden euro’s!

Bekijk hier onze actuele Kemer aanbiedingen

Kemer

Bezoekers komen graag naar de badplaats Kemer onder meer vanwege het gezellige centrum en de prachtige omgeving die wordt gevormd door het Taurusgebergte.

Kemer volgens bezoekers

Kemer is een populaire badplaats ongeveer 45 km ten zuidwesten van Antalya. De sterk Europees ingestelde stad telt in de zomer meer dan 100.000 inwoners en in de winter zo’n 17.000. Bezoekers zijn enthousiast en geven aan dat u hier ‘alles bij de hand’ heeft. In de ‘prachtige’ omgeving die gevormd wordt door het Taurusgebergte zijn veel wandelroutes. Het is mogelijk om in de bergen te skiën en enkele kilometers ten zuiden van Kemer begint een ruim 4 kilometer lange kabelbaan. Sommige bezoekers spreken van een ‘oergezellig centrum’, waar op dinsdag een kledingmarkt is. Het winkelaanbod is gevarieerd en ook treft u talloze restaurants en bars aan. Bij Kemer liggen een groot en een wat kleiner kiezelstrand. Hiertussen kunt u naar het openluchtmuseum met nomadententen. Achter het grote strand is een mooie promenade. In Kemer zijn vele luxe 5-sterren hotels gevestigd. Diverse van deze hotels liggen achter het strand waar zij een eigen stuk van hebben met ligstoelen, parasols en horecafaciliteiten. Deze faciliteiten zijn meestal alleen beschikbaar voor hotelgasten. Kemer heeft een mooie jachthaven, waar u terecht kunt voor bootverhuur en bootexcursies.

Mogelijkheden in Kemer

Activiteiten

Strand
⭐️⭐️⭐️
Uitgaan
⭐️⭐️⭐️
Restaurants
⭐️⭐️⭐️⭐️
Cultuur
⭐️⭐️⭐️⭐️
Natuur
⭐️⭐️⭐️⭐️
Winkelen
⭐️⭐️⭐️

Voorkeuren

Goedkoop
⭐️⭐️⭐️⭐️
Luxe
⭐️⭐️
Populair
⭐️⭐️⭐️
Rustig
⭐️⭐️
Kindvriendelijk
⭐️⭐️⭐️⭐️
Voorz. mindervaliden
⭐️⭐️⭐️⭐️

Sportief

Wandelen
Ja
Tennis
Ja
Golf
Nee
Surfen
Nee
Zeilen
Nee
Duiken
Nee

Voorzieningen

Waterpark
Ja
Dierenpark
Ja
Attractiepark
Nee
Apotheek
Ja
Geldautomaat
Ja
Busverbindingen
Ja

Weersverwachting Kemer

Maandag

  • Max: 37
  • Min: 27
  • Neerslag: 0mm

Dinsdag

  • Max: 35
  • Min: 28
  • Neerslag: 0mm

Woensdag

  • Max: 34
  • Min: 26
  • Neerslag: 0.2mm

Bekijk de Kemer weersverwachting voor 14 dagen

Foto’s van Kemer

Populaire accommodaties in Kemer

Fame Residence Kemer 8.7
Kemer
Bekijk
Grand Viking 7.8
Kemer
Bekijk
Crystal Deluxe Resort & Spa 8.7
Kemer
Bekijk

Bekijk alle accommodaties in Kemer

Ligging van Kemer

Vliegtijd:
circa 3.75 uur
Transfertijd:
circa 65 minuten