Vakantie Antalya

Op vakantie naar Antalya? Op Royal.nl hebben we de meningen van reizigers over Antalya voor u samengevat. Bovendien hebben we zo goed mogelijk de vakantiemogelijkheden voor u in kaart gebracht.

Voordelig naar Antalya met Royal.nl

Op Royal.nl vindt u de beste zonvakanties en aanbiedingen naar Antalya. Boek vliegvakanties naar Antalya van ruim 50 betrouwbare Duitse touroperators voor dag-actuele prijzen met royale kortingen en bespaar tot honderden euro’s!

Bekijk hier onze actuele Antalya aanbiedingen

Antalya

Antalya is volgens de bezoekers een prachtige stad dicht bij het vliegveld, met een mooi bewaard gebleven historisch centrum en goede winkel- en uitgaansmogelijkheden.

Antalya volgens bezoekers

De miljoenenstad Antalya ligt aan de zuidkust van Turkije, met een vliegveld op zo’n 9 km afstand van het centrum. De bezoekers vinden Antalya ‘prachtig’ onder meer vanwege het goed bewaard gebleven historische centrum. U vindt daar een aantal interessante bezienswaardigheden waaronder de poort van Hadrianus, die in het jaar 130 werd gebouwd. De antieke stadsmuren zijn ook nog bewaard gebleven. Naast bezienswaardigheden uit de Romeinse tijd zijn in Antalya twee bijzondere minaretten (Kesik Minare en Yivli Minare) en een moskee (Murat Paşa Camii) te bewonderen. In Antalya zijn volgens de bezoekers een ‘mooi haventje’, een boulevard waar u ‘leuk kunt wandelen’ en ‘goede winkelcentra’. Ook in de steegjes bij de klokkentoren, uit de 2e eeuw voor Chr., kunt u diverse winkeltjes vinden. In het oude centrum hebben de meeste restaurants een tuin, maar ook bij de jachthaven met zijn vele eetgelegenheden kunt u goed terecht voor uw maaltijd. Dit is bovendien de plek waar u in de talloze bars tot laat een drankje kunt krijgen. De clubs en discotheken horen vaak bij hotels, maar zijn ook voor niet-hotelgasten toegankelijk.

Mogelijkheden in Antalya

Activiteiten

Strand
⭐️⭐️⭐️
Uitgaan
⭐️⭐️⭐️
Restaurants
⭐️⭐️⭐️
Cultuur
⭐️⭐️⭐️⭐️
Natuur
⭐️⭐️⭐️
Winkelen
⭐️⭐️

Voorkeuren

Goedkoop
⭐️⭐️⭐️⭐️
Luxe
⭐️⭐️⭐️
Populair
⭐️⭐️
Rustig
⭐️⭐️⭐️
Kindvriendelijk
⭐️⭐️⭐️⭐️
Voorz. mindervaliden
⭐️⭐️⭐️

Sportief

Wandelen
Ja
Tennis
Nee
Golf
Nee
Surfen
Ja
Zeilen
Ja
Duiken
Ja

Voorzieningen

Waterpark
Ja
Dierenpark
Ja
Attractiepark
Ja
Apotheek
Ja
Geldautomaat
Ja
Busverbindingen
Ja

Weersverwachting Antalya

Vrijdag

  • Max: 26
  • Min: 18
  • Neerslag: 4.1mm

Zaterdag

  • Max: 29
  • Min: 19
  • Neerslag: 6.9mm

Zondag

  • Max: 25
  • Min: 19
  • Neerslag: 5.8mm

Bekijk de Antalya weersverwachting voor 14 dagen

Foto’s van Antalya

Populaire accommodaties in Antalya

Alp Pasa 8
Antalya
Bekijk
Rixos Downtown 8.6
Antalya
Bekijk
Su & Aqualand 8
Antalya
Bekijk

Bekijk alle accommodaties in Antalya

Ligging van Antalya

Vliegtijd:
circa 3.75 uur
Transfertijd:
circa 22 minuten

Meer Antalya