Vakantie Hammamet

Op vakantie naar Hammamet? Op Royal.nl hebben we de meningen van reizigers over Hammamet voor u samengevat. Bovendien hebben we zo goed mogelijk de vakantiemogelijkheden voor u in kaart gebracht.

Voordelig naar Hammamet met Royal.nl

Op Royal.nl vindt u de beste zonvakanties en aanbiedingen naar Hammamet. Boek vliegvakanties naar Hammamet van ruim 50 betrouwbare Duitse touroperators voor dag-actuele prijzen met royale kortingen en bespaar tot honderden euro’s!

Bekijk hier onze actuele Hammamet aanbiedingen

Hammamet

Hammamet is een populaire toeristische bestemming vanwege onder andere de mooie, levendige zandstranden aan een heldere zee en de mogelijkheid van hieruit excursies te ondernemen.

Hammamet volgens bezoekers

Hammamet ligt in het noordoosten van Tunesië, aan de gelijknamige golf. Het heeft twee kanten, de oude stad en een nieuw deel met hotels en winkels. Vanwege de rustige ligging en de ‘prachtige’ zandstranden met ‘helder zeewater’ behoort het tot de populairste toeristische bestemmingen van het land. Op het strand vindt u ‘veel activiteiten’. Tijdens het vakantieseizoen is het aantal mensen het viervoud van de gebruikelijke bevolking van ruim 50.000; kooplui trekken speciaal naar de stad om hun waren aan de toeristen aan te bieden. Tal van vakantiegangers vinden de kooplieden hier ‘opdringeriger dan op andere plekken in Tunesië’. Ook al is de oude medina ‘vrij klein’, het is goed mogelijk er in te ‘(ver)dwalen’. De oude stad ligt ‘sfeervol aan het water’. Hammamet is een ‘fijne plek voor zonaanbidders die eventueel wat willen wandelen of winkelen’ maar kent ‘niet een echt bruisend uitgaansleven’. Het is ook een ‘goede uitvalsbasis voor excursies’. Buiten het toeristenseizoen en het toeristengebied wordt ‘alles minder goed onderhouden en schoongemaakt’.

Mogelijkheden in Hammamet

Activiteiten

Strand
⭐️⭐️⭐️⭐️
Uitgaan
⭐️⭐️⭐️
Restaurants
⭐️⭐️⭐️⭐️
Cultuur
⭐️⭐️⭐️
Natuur
⭐️⭐️
Winkelen
⭐️⭐️⭐️

Voorkeuren

Goedkoop
⭐️⭐️⭐️⭐️
Luxe
⭐️⭐️
Populair
⭐️⭐️⭐️
Rustig
⭐️⭐️⭐️
Kindvriendelijk
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Voorz. mindervaliden
⭐️⭐️⭐️⭐️

Sportief

Wandelen
Ja
Tennis
Ja
Golf
Ja
Surfen
Ja
Zeilen
Ja
Duiken
Ja

Voorzieningen

Waterpark
Ja
Dierenpark
Ja
Attractiepark
Ja
Apotheek
Ja
Geldautomaat
Ja
Busverbindingen
Ja

Weersverwachting Hammamet

Woensdag

  • Max: 31
  • Min: 24
  • Neerslag: 0mm

Donderdag

  • Max: 32
  • Min: 24
  • Neerslag: 0mm

Vrijdag

  • Max: 32
  • Min: 22
  • Neerslag: 0mm

Bekijk de Hammamet weersverwachting voor 14 dagen

Foto’s van Hammamet

Populaire accommodaties in Hammamet

Samira Club 7.1
Hammamet
Bekijk
Iberostar Averroes 7.9
Hammamet
Bekijk
Le Paradis Palace 8
Hammamet
Bekijk

Bekijk alle accommodaties in Hammamet

Ligging van Hammamet

Vliegtijd:
circa 2.5 uur
Transfertijd:
circa 6 minuten