Vakantie Mauritius

Op vakantie naar Mauritius? Op Royal.nl hebben we de meningen van reizigers over Mauritius voor u samengevat. Bovendien hebben we zo goed mogelijk de vakantiemogelijkheden voor u in kaart gebracht.

Voordelig naar Mauritius met Royal.nl

Op Royal.nl vindt u de beste zonvakanties en aanbiedingen naar Mauritius. Boek vliegvakanties naar Mauritius van ruim 50 betrouwbare Duitse touroperators voor dag-actuele prijzen met royale kortingen en bespaar tot honderden euro’s!

Bekijk hier onze actuele Mauritius aanbiedingen

Mauritius

Mauritius is een Afrikaans tropisch eiland, dat beschikt over zandstranden en heldere zee, natuurlijke en andere bezienswaardigheden, en zich onder meer richt op het luxere toeristensegment.

Mauritius volgens bezoekers

Het Afrikaanse eiland Mauritius ligt op het zuidelijk halfrond in de Indische Oceaan, ongeveer 1800 km uit de kust van Afrika en 855 km ten oosten van Madagascar. Het is 'een behoorlijk groot eiland met een wirwar aan weggetjes, waar je makkelijk kunt verdwalen', aldus bezoekers. 'Mooie bezienswaardigheden die je eigenlijk niet mag missen zijn de Seven Coloured Earths', een 'toeristisch, maar prachtig' veelkleurig zandduingebied op de vlakte van Charamel, en 'een kijkje op het schiereiland Le Morne'. Dit is 'een ideale plek voor rustzoekers en fanatieke watersporters als kiters en surfers'. De 'zandstranden zijn prachtig en worden beschermd door het rif dat de golven breekt, waardoor het water kalm en ondiep is'. U vindt hier 'verscheidene luxe hotels en resorts en golfbanen'. Ook 'de wat verouderde publieke stranden van het toeristische, gezellige Grand Baie zijn erg mooi'. Eveneens 'leuk om te bekijken is het Grand Bassin, een kratermeer dat gezien wordt als de meest heilige Hindoeïstische plaats van het eiland'. 'Een bezoek aan Ile-aux Cerfs is een aanrader'. Blijf dan niet vooraan hangen bij het meest toeristische deel, maar loop rond, om u vervolgens een privé strandje toe te eigenen'. Het 'duiken bij Mauritius is oké'; het 'koraal is niet heel kleurrijk en het onderwaterleven niet zeer uitbundig'.

Mogelijkheden in Mauritius

Activiteiten

Strand
⭐️⭐️⭐️⭐️
Uitgaan
⭐️⭐️⭐️
Restaurants
⭐️⭐️⭐️⭐️
Cultuur
⭐️⭐️⭐️
Natuur
⭐️⭐️⭐️⭐️
Winkelen
⭐️⭐️

Voorkeuren

Goedkoop
⭐️⭐️⭐️
Luxe
⭐️⭐️⭐️
Populair
⭐️⭐️⭐️
Rustig
⭐️⭐️⭐️
Kindvriendelijk
⭐️⭐️
Voorz. mindervaliden
⭐️⭐️

Sportief

Wandelen
Ja
Tennis
Ja
Golf
Ja
Surfen
Ja
Zeilen
Ja
Duiken
Ja

Voorzieningen

Waterpark
Ja
Dierenpark
Ja
Attractiepark
Nee
Apotheek
Ja
Geldautomaat
Ja
Busverbindingen
Ja

Weersverwachting Mauritius

Maandag

  • Max: 22
  • Min: 17
  • Neerslag: 2.2mm

Dinsdag

  • Max: 22
  • Min: 18
  • Neerslag: 1.9mm

Woensdag

  • Max: 23
  • Min: 19
  • Neerslag: 1.8mm

Bekijk de Mauritius weersverwachting voor 14 dagen

Foto’s van Mauritius

Populaire accommodaties in Mauritius

Be Cosy
Trou aux Biches
Bekijk
Le Récif Attitude
Pointe aux Piments
Bekijk
Casuarina Resort & Spa
Trou aux Biches
Bekijk

Bekijk alle accommodaties in Mauritius

Ligging van Mauritius

Vliegtijd:
circa 14 uur

Meer Mauritius