Vakantie Valletta

Op vakantie naar Valletta? Op Royal.nl hebben we de meningen van reizigers over Valletta voor u samengevat. Bovendien hebben we zo goed mogelijk de vakantiemogelijkheden voor u in kaart gebracht.

Voordelig naar Valletta met Royal.nl

Op Royal.nl vindt u de beste zonvakanties en aanbiedingen naar Valletta. Boek vliegvakanties naar Valletta van ruim 50 betrouwbare Duitse touroperators voor dag-actuele prijzen met royale kortingen en bespaar tot honderden euro’s!

Bekijk hier onze actuele Valletta aanbiedingen

Valletta

Valletta is de hoofdstad van Malta, met de indrukwekkende St. John's Co Cathedral en de historische stadswallen langs het havengebied.

Valletta volgens bezoekers

Bezoekers vinden Valletta een 'geweldig mooie stad', met veel 'cultuurschoon' en 'veel mooie gebouwen'. Vanaf fort St. Elmo heeft u een mooi uitzicht. Een bezoekje aan het archeologisch museum wordt aangeraden. De stad heeft 'leuke terrassen' en volop winkels. Voor het strand of uitgaan vindt men Valletta minder geschikt. De sfeer is 'geweldig' en de stad straalt 'oudheid en schoonheid' uit. Voor een cultureel bezoek is de fascinerende St. John's Co Cathedral een must. Deze kathedraal heeft een overweldigend interieur watin contrast is met de sobere buitenkant. In de kathedraal hangt het beroemde schilderij 'De onthoofding van Johannes de Doper' van Caravaggio. Ook het Grand Master Palace, ofwel het Grootmeesterspaleis, mag u niet overslaan. De binnenkant van het paleis is versierd met vele fresco's en schilderijen. Valletta heeft een groot havengebied. Het uitzicht van de hooggelegen stadswallen op de havens is 'geweldig'. Ook liggen op de stadswallen twee parken met 'fleurige bloemperken'. De stad staat bol van 'karakter en historie', waardoor u makkelijk een aantal dagen in Valletta rond kunt slenteren. Op zaterdag en zondag is het stiller in de stad en dit geeft een goede gelegenheid om rustig rond te kijken.

Mogelijkheden in Valletta

Activiteiten

Strand
Uitgaan
⭐️⭐️⭐️
Restaurants
⭐️⭐️⭐️
Cultuur
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Natuur
⭐️⭐️⭐️⭐️
Winkelen
⭐️⭐️⭐️⭐️

Voorkeuren

Goedkoop
⭐️⭐️⭐️
Luxe
⭐️⭐️⭐️⭐️
Populair
⭐️⭐️⭐️
Rustig
⭐️⭐️⭐️⭐️
Kindvriendelijk
⭐️⭐️⭐️
Voorz. mindervaliden
⭐️⭐️⭐️

Sportief

Wandelen
Ja
Tennis
Ja
Golf
Ja
Surfen
Nee
Zeilen
Ja
Duiken
Ja

Voorzieningen

Waterpark
Ja
Dierenpark
Nee
Attractiepark
Nee
Apotheek
Ja
Geldautomaat
Ja
Busverbindingen
Ja

Weersverwachting Valletta

Zondag

  • Max: 21
  • Min: 19
  • Neerslag: 0.6mm

Maandag

  • Max: 21
  • Min: 19
  • Neerslag: 0mm

Dinsdag

  • Max: 20
  • Min: 19
  • Neerslag: 0mm

Bekijk de Valletta weersverwachting voor 14 dagen

Foto’s van Valletta

Populaire accommodaties in Valletta

Osborne 7.7
Valletta
Bekijk
Castille 7.1
Valletta
Bekijk

Bekijk alle accommodaties in Valletta

Ligging van Valletta

Vliegtijd:
circa 3 uur
Transfertijd:
circa 14 minuten