Vakantie Alghero

Op vakantie naar Alghero? Op Royal.nl hebben we de meningen van reizigers over Alghero voor u samengevat. Bovendien hebben we zo goed mogelijk de vakantiemogelijkheden voor u in kaart gebracht.

Voordelig naar Alghero met Royal.nl

Op Royal.nl vindt u de beste zonvakanties en aanbiedingen naar Alghero. Boek vliegvakanties naar Alghero van ruim 50 betrouwbare Duitse touroperators voor dag-actuele prijzen met royale kortingen en bespaar tot honderden euro’s!

Bekijk hier onze actuele Alghero aanbiedingen

Alghero

Alghero is een gezellige en gemoedelijke stad aan de westkust van Sardinië met een leuke haven een mooie oude binnenstad.

Alghero volgens bezoekers

Alghero ligt aan de westkust van Sardinië. Bezoekers vinden Alghero een 'mooie, oude stad' met 'smalle straatjes, een leuke haven en veel restaurants en toeristenwinkeltjes'. In de haven zijn boottochtjes te boeken. De stad is 'niet erg groot' en heeft daarom een 'gemoedelijke sfeer'. De oude binnenstad is 'mooi' met een stadsmuur en restaurantjes op 'prachtige locaties'. Overdag kunt u lekker struinen door de 'kleine, autovrije straatjes'. In de binnenstad rijden paardentrams en treintjes rond. Houd rekening met het feit dat bijna alle winkels sluiten tussen 13.00 en 17.00 en dat het in augustus heel heet is. Het parkeren is 'erg voordelig'. In de avonden is de sfeer 'erg goed' en 'flaneren mensen over de drukke boulevard langs de haven'. In de omgeving van de stad zijn 'mooie strandjes als Le Bombarde en Lazaretto'. Iets noordelijker ligt het strand Maria Pia, met schaduw en een 'wat natuurlijker omgeving'. Alghero is prima te gebruiken als uitvalsbasis' naar andere mooie bezienswaardigheden in andere steden.

Mogelijkheden in Alghero

Activiteiten

Strand
⭐️⭐️⭐️
Uitgaan
⭐️⭐️
Restaurants
⭐️⭐️⭐️
Cultuur
⭐️⭐️⭐️⭐️
Natuur
⭐️⭐️⭐️⭐️
Winkelen
⭐️⭐️⭐️

Voorkeuren

Goedkoop
⭐️⭐️⭐️⭐️
Luxe
⭐️⭐️⭐️
Populair
⭐️⭐️
Rustig
⭐️⭐️⭐️⭐️
Kindvriendelijk
⭐️⭐️
Voorz. mindervaliden
⭐️⭐️

Sportief

Wandelen
Ja
Tennis
Ja
Golf
Ja
Surfen
Ja
Zeilen
Ja
Duiken
Ja

Voorzieningen

Waterpark
Nee
Dierenpark
Nee
Attractiepark
Nee
Apotheek
Ja
Geldautomaat
Ja
Busverbindingen
Ja

Weersverwachting Alghero

Woensdag

  • Max: 16
  • Min: 14
  • Neerslag: 5.2mm

Donderdag

  • Max: 14
  • Min: 11
  • Neerslag: 34.1mm

Vrijdag

  • Max: 12
  • Min: 9
  • Neerslag: 6.2mm

Bekijk de Alghero weersverwachting voor 14 dagen

Foto’s van Alghero

Ligging van Alghero

Vliegtijd:
circa 3.5 uur
Transfertijd:
circa 18 minuten