Vakantie Kokkari

Op vakantie naar Kokkari? Op Royal.nl hebben we de meningen van reizigers over Kokkari voor u samengevat. Bovendien hebben we zo goed mogelijk de vakantiemogelijkheden voor u in kaart gebracht.

Voordelig naar Kokkari met Royal.nl

Op Royal.nl vindt u de beste zonvakanties en aanbiedingen naar Kokkari. Boek vliegvakanties naar Kokkari van ruim 50 betrouwbare Duitse touroperators voor dag-actuele prijzen met royale kortingen en bespaar tot honderden euro’s!

Bekijk hier onze actuele Kokkari aanbiedingen

Kokkari

Kokkari is een leuke, kleine badplaats met goede voorzieningen, die geschikt is voor vakantiegangers die enige rust in hun plaats van bestemming zoeken.

Kokkari volgens bezoekers

Kokkari is één van de populairste badplaatsen van Samos. Het is een kleine plaats met twee kiezelstranden en diverse restaurants en bars. Bezoekers van Kokkari vinden het een ‘leuk, mooi en gezellig Grieks plaatsje’. Men merkt op dat er ‘vele restaurants en terrasjes zijn’ maar een ‘beperkt aantal winkeltjes’. Veel restaurants hebben ‘terrassen aan/op het kiezelstrand’. De stranden vindt men ‘heerlijk’ en omdat er ‘bijna altijd een lekkere zeewind’ staat, komen in Kokkari ‘veel windsurfers’. Op de stranden worden de nodige watersportfaciliteiten aangeboden. De plaats heeft ‘geen discotheken of ander luidruchtig uitgaansleven’ en is daarom niet geschikt voor feestgangers en juist voor mensen die enige rust zoeken, maar genoeg restaurants en cafés ter beschikking willen hebben. Tot slot vinden bezoekers Kokkari ‘een perfecte plek om Samos te verkennen’ en is men te spreken over de ‘hartelijke, vriendelijke en vooral niet opdringerige’ bevolking. Kokkari is een populaire badplaats waar u een goede combinatie vindt van toeristische voorzieningen en authentiek Griekenland.

Mogelijkheden in Kokkari

Activiteiten

Strand
⭐️⭐️⭐️
Uitgaan
⭐️⭐️
Restaurants
⭐️⭐️⭐️⭐️
Cultuur
⭐️⭐️⭐️⭐️
Natuur
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Winkelen
⭐️⭐️

Voorkeuren

Goedkoop
⭐️⭐️⭐️⭐️
Luxe
⭐️⭐️⭐️
Populair
⭐️⭐️⭐️⭐️
Rustig
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Kindvriendelijk
⭐️⭐️
Voorz. mindervaliden
⭐️

Sportief

Wandelen
Ja
Tennis
Ja
Golf
Nee
Surfen
Ja
Zeilen
Ja
Duiken
Ja

Voorzieningen

Waterpark
Nee
Dierenpark
Nee
Attractiepark
Nee
Apotheek
Ja
Geldautomaat
Ja
Busverbindingen
Ja

Weersverwachting Kokkari

Maandag

  • Max: 32
  • Min: 24
  • Neerslag: 0mm

Dinsdag

  • Max: 31
  • Min: 25
  • Neerslag: 0mm

Woensdag

  • Max: 31
  • Min: 24
  • Neerslag: 0mm

Bekijk de Kokkari weersverwachting voor 14 dagen

Foto’s van Kokkari

Populaire accommodaties in Kokkari

Maria 7.9
Kokkari
Bekijk
Golden Sun 8.3
Kokkari
Bekijk
Olympia Village 9.4
Kokkari
Bekijk

Bekijk alle accommodaties in Kokkari

Ligging van Kokkari

Vliegtijd:
circa 3.5 uur
Transfertijd:
circa 30 minuten