Vakantie Rhodos

Op vakantie naar Rhodos? Op Royal.nl hebben we de meningen van reizigers over Rhodos voor u samengevat. Bovendien hebben we zo goed mogelijk de vakantiemogelijkheden voor u in kaart gebracht.

Voordelig naar Rhodos met Royal.nl

Op Royal.nl vindt u de beste zonvakanties en aanbiedingen naar Rhodos. Boek vliegvakanties naar Rhodos van ruim 50 betrouwbare Duitse touroperators voor dag-actuele prijzen met royale kortingen en bespaar tot honderden euro’s!

Bekijk hier onze actuele Rhodos aanbiedingen

Rhodos

Het veelzijdige en redelijk grote Rhodos biedt u ondermeer intrigerende steden, allerlei oudheidkundige schoonheden, prachtige stranden en surfmogelijkheden.

Rhodos volgens bezoekers

Rhodos ligt voor de kust van het zuidwesten van Turkije en is één van de meest oostelijke eilanden die tot Griekenland behoren. Het is volgens toeristen een 'groot, schoon eiland' met 'fantastische stranden'. Bovendien zijn de 'oudheidkundige bezienswaardigheden die verspreid liggen geweldig'. Rhodos-stad vormt een goede uitvalsbasis om het eiland te verkennen en wordt gezien als één van de mooiste Griekse steden vanwege de haven en de 'grandiose middeleeuwse architectuur'. De 'nauwe straatjes bezitten oude, warme charme' met de ene antiekshop na de andere' en 'restaurants die verrukkelijk eten serveren'. 'Voor ons was de beste optie om een auto te huren en zo het hele eiland te ontdekken', de 'wegen zijn uitstekend'. Het 'prachtige stadje Lindos' is 'erg toeristisch', het is dan 'ook echt leuk om één of twee keer te bezoeken'. 'Bij Faliraki ligt 'absoluut het drukste strand van Rhodos' dat overigens 'niet zo geschikt is voor kinderen'. 'Een voordeel van deze plek ten opzichte van de westkust is dat Rhodos-stad dichtbij is'. De oostkust kent de zandstranden en baaien en aan de westkust is veel steen en ruwe zee, heel geschikt voor surfers'. 'Voor een lekker zwempartijtje' kunt u onder meer naar het zuidelijker gelegen 'rustigere Stegna' gaan. 'Rhodos is zo veelzijdig dat u er elk soort vakantie kunt houden dat u wilt'.

Mogelijkheden in Rhodos

Activiteiten

Strand
⭐️⭐️⭐️⭐️
Uitgaan
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Restaurants
⭐️⭐️⭐️
Cultuur
⭐️⭐️⭐️⭐️
Natuur
⭐️⭐️⭐️⭐️
Winkelen
⭐️⭐️

Voorkeuren

Goedkoop
⭐️⭐️⭐️
Luxe
⭐️⭐️
Populair
⭐️⭐️⭐️⭐️
Rustig
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Kindvriendelijk
⭐️⭐️⭐️
Voorz. mindervaliden
⭐️⭐️⭐️⭐️

Sportief

Wandelen
Ja
Tennis
Ja
Golf
Ja
Surfen
Ja
Zeilen
Ja
Duiken
Ja

Voorzieningen

Waterpark
Ja
Dierenpark
Ja
Attractiepark
Nee
Apotheek
Ja
Geldautomaat
Ja
Busverbindingen
Ja

Weersverwachting Rhodos

Donderdag

  • Max: 17
  • Min: 15
  • Neerslag: 11.2mm

Vrijdag

  • Max: 17
  • Min: 14
  • Neerslag: 11mm

Zaterdag

  • Max: 15
  • Min: 14
  • Neerslag: 1.3mm

Bekijk de Rhodos weersverwachting voor 14 dagen

Foto’s van Rhodos

Populaire accommodaties in Rhodos

Oceanis Beach 7.8
Ixia
Bekijk
Princess Andriana Resort 9
Kiotari
Bekijk
Dionysos 8.3
Ixia
Bekijk

Bekijk alle accommodaties in Rhodos

Ligging van Rhodos