Vakantie Lesbos

Op vakantie naar Lesbos? Op Royal.nl hebben we de meningen van reizigers over Lesbos voor u samengevat. Bovendien hebben we zo goed mogelijk de vakantiemogelijkheden voor u in kaart gebracht.

Voordelig naar Lesbos met Royal.nl

Op Royal.nl vindt u de beste zonvakanties en aanbiedingen naar Lesbos. Boek vliegvakanties naar Lesbos van ruim 50 betrouwbare Duitse touroperators voor dag-actuele prijzen met royale kortingen en bespaar tot honderden euro’s!

Bekijk hier onze actuele Lesbos aanbiedingen

Lesbos

Lesbos is een Grieks eiland waar de provinciale sfeer nog te voelen is en bovendien genoten kan worden van prachtige stranden, charmante dorpjes en een gevarieerd landschap.

Lesbos volgens bezoekers

Lesbos is één van de vele Griekse eilanden. Het behoort tot de eilandengroep van de Oost-Egeïsche eilanden en ligt vlak bij de Turkse kust. Een bezoeker komt met de volgende beschrijving: 'Op het eerste gezicht is Lesbos heel anders dan de overige typisch Griekse eilanden; er is geen overweldigend mooi landschap en ook toeristische trekpleisters zijn hier niet echt te vinden. Na een week bleek het eiland op zijn eigen manier echter heel indrukwekkend te zijn en een attractie voor mensen die het provinciale Griekse leven willen ervaren. In feite heeft Lesbos alles: charmante dorpjes in de heuvels (Petra, Molivos en Eressos) en prachtige stranden (onder meer bij Agios Isidoros en bij het imposante dorpje Molivos). Maar ook gevarieerde landschappen en onbedorven en relatief dun bewoonde plekken dragen bij aan de allure, evenals het klooster van Sint Raphael en het adembenemende en interessante Versteende Woud. Plomari staat bekend vanwege de ouzo en de olijfolie, die volop te vinden is in onder meer de leuke tavernes, waar u verse vis kunt eten'. 'U treft hier geen afschrikwekkende tieners op motorfietsen aan'. Het nachtleven is dan ook dun gezaaid, maar wel 'gezellig in met name Mytilene'. De wegen om dit moois te bereiken zijn helaas niet al te best'.

Mogelijkheden in Lesbos

Activiteiten

Strand
⭐️⭐️⭐️
Uitgaan
⭐️⭐️
Restaurants
⭐️⭐️⭐️
Cultuur
⭐️⭐️⭐️⭐️
Natuur
⭐️⭐️⭐️⭐️
Winkelen
⭐️⭐️

Voorkeuren

Goedkoop
⭐️⭐️⭐️⭐️
Luxe
⭐️⭐️⭐️
Populair
⭐️⭐️
Rustig
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Kindvriendelijk
⭐️⭐️⭐️
Voorz. mindervaliden
⭐️⭐️

Sportief

Wandelen
Ja
Tennis
Ja
Golf
Nee
Surfen
Ja
Zeilen
Ja
Duiken
Ja

Voorzieningen

Waterpark
Nee
Dierenpark
Nee
Attractiepark
Nee
Apotheek
Ja
Geldautomaat
Ja
Busverbindingen
Ja

Weersverwachting Lesbos

Zondag

  • Max: 28
  • Min: 18
  • Neerslag: 0mm

Maandag

  • Max: 28
  • Min: 17
  • Neerslag: 0mm

Dinsdag

  • Max: 29
  • Min: 18
  • Neerslag: 0mm

Bekijk de Lesbos weersverwachting voor 14 dagen

Foto’s van Lesbos

Populaire accommodaties in Lesbos

Kaloni Village 9.2
Skala Kalloni
Bekijk
Belvedere 7.7
Molyvos
Bekijk
Kalloni Bay 8.2
Skala Kalloni
Bekijk

Bekijk alle accommodaties in Lesbos

Ligging van Lesbos

Vliegtijd:
circa 4.5 uur