Vakantie Malia

Op vakantie naar Malia? Op Royal.nl hebben we de meningen van reizigers over Malia voor u samengevat. Bovendien hebben we zo goed mogelijk de vakantiemogelijkheden voor u in kaart gebracht.

Voordelig naar Malia met Royal.nl

Op Royal.nl vindt u de beste zonvakanties en aanbiedingen naar Malia. Boek vliegvakanties naar Malia van ruim 50 betrouwbare Duitse touroperators voor dag-actuele prijzen met royale kortingen en bespaar tot honderden euro’s!

Bekijk hier onze actuele Malia aanbiedingen

Malia

Malia is een veelzijdige toeristenplaats aan de noordkust van Kreta met een charmant historisch centrum is een bruisend nachtleven en een mooi zandstrand.

Malia volgens bezoekers

Malia is een drukke toeristenplaats aan de noordkust van Kreta, iets kleiner dan Chersonissos maar met een vergelijkbaar nachtleven. Bezoekers vinden Malia 'erg gezellig' met een 'mooi zandstrand' en een 'leuk oud centrum'. De restaurants zijn goed en de mensen zijn vriendelijk. In het centrum vindt u veel kroegen, disco's etc. maar ook leuke lokale winkeltjes en restaurants. Het nachtleven concentreert zich in de zomermaanden vooral om de Beachroad en hier zijn 'veel dronken Engelsen' te vinden. Buiten het hoogseizoen zijn minder restaurants open en ligt het nachtleven bijna geheel stil. Wel zijn supermarkten dan nog geopend. De stranden zijn 'schoon' en lopen langzaam af in zee. Waterschoenen zijn 'niet nodig' en het is 'ideaal voor kinderen'. Een auto huren om de omgeving te verkennen is een 'aanrader'. Begin oktober is het weer nog 'heerlijk' en is het lekker relaxen. Het oude deel van Malia is een 'plaatje om te zien'. De opgravingen van het Paleis van Malia zijn 'de moeite waard' om te bezoeken. Ook zijn een bezichtiging van de rijk gedecoreerde kerk in het centrum en boottochtjes langs de kust aanraders.

Mogelijkheden in Malia

Activiteiten

Strand
⭐️⭐️⭐️⭐️
Uitgaan
⭐️⭐️⭐️
Restaurants
⭐️⭐️⭐️
Cultuur
⭐️⭐️
Natuur
⭐️⭐️⭐️⭐️
Winkelen
⭐️⭐️⭐️

Voorkeuren

Goedkoop
⭐️⭐️⭐️⭐️
Luxe
⭐️⭐️⭐️
Populair
⭐️⭐️⭐️⭐️
Rustig
⭐️⭐️⭐️⭐️
Kindvriendelijk
⭐️⭐️⭐️
Voorz. mindervaliden
⭐️⭐️⭐️

Sportief

Wandelen
Ja
Tennis
Ja
Golf
Nee
Surfen
Ja
Zeilen
Ja
Duiken
Ja

Voorzieningen

Waterpark
Ja
Dierenpark
Ja
Attractiepark
Nee
Apotheek
Ja
Geldautomaat
Ja
Busverbindingen
Ja

Weersverwachting Malia

Zondag

  • Max: 29
  • Min: 18
  • Neerslag: 0mm

Maandag

  • Max: 32
  • Min: 23
  • Neerslag: 0mm

Dinsdag

  • Max: 30
  • Min: 22
  • Neerslag: 0mm

Bekijk de Malia weersverwachting voor 14 dagen

Foto’s van Malia

Populaire accommodaties in Malia

Matheo 8.9
Malia
Bekijk
Aeolos Beach 7.8
Malia
Bekijk
Meropi 7.7
Malia
Bekijk

Bekijk alle accommodaties in Malia

Ligging van Malia

Vliegtijd:
circa 3.5 uur
Transfertijd:
circa 26 minuten