Vakantie Kos

Op vakantie naar Kos? Op Royal.nl hebben we de meningen van reizigers over Kos voor u samengevat. Bovendien hebben we zo goed mogelijk de vakantiemogelijkheden voor u in kaart gebracht.

Voordelig naar Kos met Royal.nl

Op Royal.nl vindt u de beste zonvakanties en aanbiedingen naar Kos. Boek vliegvakanties naar Kos van ruim 50 betrouwbare Duitse touroperators voor dag-actuele prijzen met royale kortingen en bespaar tot honderden euro’s!

Bekijk hier onze actuele Kos aanbiedingen

Kos

Kos is een mediterraan fiets-eiland met kilometers lange zandstranden, warmwaterbronnen, bruisende uitgaanssteden en restanten van een ver verleden.

Kos volgens bezoekers

Kos is een Grieks eiland in de Egeïsche Zee ten noordwesten van Rhodos en ten zuidoosten van Samos. Toeristen zijn 'dol op de stranden, vooral die van Kefalos en Paradise'. Bij beide is het 'zeewater zeer helder'. 'Met name 's avonds is Kardamena met zijn levendig, drukke strand een leuke plek'. 'Kos is geweldig' met een 'zeer gevarieerd landschap' en 'heel veel oudheidkundige monumenten, vooral in Kos-stad'. Een voorbeeld hiervan is onder meer de archeologische plek Asklepion; 'een Oudgrieks sanatorium en een indrukwekkende must-see'. In het centrum vindt u bovendien 'volop lokale winkeltjes en bars'. 'Qua aantal fietsen lijkt het Amsterdam wel'. Ook de 'moeite waard', is de 'behoorlijk pittige, maar prachtige fietstocht' naar de warmwaterbronnen Embros Thermae. 'Drukbezocht, stinkend, maar heerlijk'; 'af en toe even afkoelen in zee en dan weer lekker het “bubbelbad” in'. Water dat 'leuk is voor (niet al te kleine) kinderen' vindt u in het 'niet al te grote Lidl Aqua Park', 'dat wel duur is gezien het aanbod'.

Mogelijkheden in Kos

Activiteiten

Strand
⭐️⭐️⭐️
Uitgaan
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Restaurants
⭐️⭐️⭐️
Cultuur
⭐️⭐️⭐️⭐️
Natuur
⭐️⭐️⭐️
Winkelen
⭐️⭐️⭐️

Voorkeuren

Goedkoop
⭐️⭐️⭐️⭐️
Luxe
⭐️⭐️⭐️
Populair
⭐️⭐️⭐️
Rustig
⭐️⭐️⭐️⭐️
Kindvriendelijk
⭐️⭐️⭐️
Voorz. mindervaliden
⭐️⭐️⭐️

Sportief

Wandelen
Ja
Tennis
Ja
Golf
Nee
Surfen
Ja
Zeilen
Ja
Duiken
Ja

Voorzieningen

Waterpark
Nee
Dierenpark
Nee
Attractiepark
Nee
Apotheek
Ja
Geldautomaat
Ja
Busverbindingen
Ja

Weersverwachting Kos

Maandag

  • Max: 28
  • Min: 25
  • Neerslag: 0mm

Dinsdag

  • Max: 27
  • Min: 25
  • Neerslag: 0mm

Woensdag

  • Max: 27
  • Min: 25
  • Neerslag: 0mm

Bekijk de Kos weersverwachting voor 14 dagen

Foto’s van Kos

Populaire accommodaties in Kos

Astir Odysseus 9
Tigaki
Bekijk
Peridis Family Resort 8.8
Kos-stad
Bekijk
Blue Lagoon Resort 8.2
Lambi
Bekijk

Bekijk alle accommodaties in Kos

Ligging van Kos

Vliegtijd:
circa 3.5 uur