Vakantie Hurghada

Op vakantie naar Hurghada? Op Royal.nl hebben we de meningen van reizigers over Hurghada voor u samengevat. Bovendien hebben we zo goed mogelijk de vakantiemogelijkheden voor u in kaart gebracht.

Voordelig naar Hurghada met Royal.nl

Op Royal.nl vindt u de beste zonvakanties en aanbiedingen naar Hurghada. Boek vliegvakanties naar Hurghada van ruim 50 betrouwbare Duitse touroperators voor dag-actuele prijzen met royale kortingen en bespaar tot honderden euro’s!

Bekijk hier onze actuele Hurghada aanbiedingen

Hurghada

De meeste bezoekers komen tot de conclusie dat Hurghada een goede bestemming is voor mensen die willen duiken, van zon, zee en strand willen genieten en vooral op het resort blijven.

Hurghada volgens bezoekers

Hurghada is een badplaats aan de Rode Zee in Egypte. De plaats is volgens bezoekers nog ‘volop in aanbouw’. De meningen over de plaats zijn verschillend. De meeste bezoekers vinden het een goede bestemming voor ‘mensen die voor zon en zee komen’, maar wie ‘cultuur zoekt’ kan beter ergens aan heen gaan. Men is enthousiast over de onderwaterwereld. In Hurghada vindt u talloze souvenirwinkels , maar veel bezoekers klagen over ‘opdringerige verkopers’, waardoor ‘je niet rustig winkels kunt bekijken’. Anderen merken op dat ‘de bevolking super aardig is, maar je moet wel even weten hoe je met ze om moet gaan’. De stad is ‘vies en overal ligt rommel’. Het centrum bestaat uit een oud en een nieuw gedeelte. Het oude gedeelte is ‘druk en chaotisch’ en het nieuwe gedeelte is ‘minder hectisch’. De haven vindt men mooi en hier zitten ‘leuke restaurants en trendy bars’. Men raadt aan goed op te letten wanneer u met een taxi reist. U moet van tevoren een prijs afspreken en goed controleren of u het juiste wisselgeld terugkrijgt.

Mogelijkheden in Hurghada

Activiteiten

Strand
⭐️⭐️⭐️⭐️
Uitgaan
⭐️⭐️
Restaurants
⭐️⭐️⭐️⭐️
Cultuur
⭐️⭐️⭐️
Natuur
⭐️⭐️⭐️
Winkelen
⭐️⭐️

Voorkeuren

Goedkoop
⭐️⭐️⭐️⭐️
Luxe
⭐️⭐️⭐️
Populair
⭐️⭐️⭐️⭐️
Rustig
⭐️⭐️⭐️
Kindvriendelijk
⭐️⭐️
Voorz. mindervaliden
⭐️⭐️

Sportief

Wandelen
Nee
Tennis
Nee
Golf
Nee
Surfen
Nee
Zeilen
Nee
Duiken
Ja

Voorzieningen

Waterpark
Ja
Dierenpark
Nee
Attractiepark
Nee
Apotheek
Ja
Geldautomaat
Ja
Busverbindingen
Ja

Weersverwachting Hurghada

Maandag

  • Max: 37
  • Min: 30
  • Neerslag: 0mm

Dinsdag

  • Max: 37
  • Min: 29
  • Neerslag: 0mm

Woensdag

  • Max: 37
  • Min: 30
  • Neerslag: 0mm

Bekijk de Hurghada weersverwachting voor 14 dagen

Foto’s van Hurghada

Populaire accommodaties in Hurghada

Bekijk alle accommodaties in Hurghada

Ligging van Hurghada

Vliegtijd:
circa 6 uur
Transfertijd:
circa 9 minuten