Vakantie Deira

Op vakantie naar Deira? Op Royal.nl hebben we de meningen van reizigers over Deira voor u samengevat. Bovendien hebben we zo goed mogelijk de vakantiemogelijkheden voor u in kaart gebracht.

Voordelig naar Deira met Royal.nl

Op Royal.nl vindt u de beste zonvakanties en aanbiedingen naar Deira. Boek vliegvakanties naar Deira van ruim 50 betrouwbare Duitse touroperators voor dag-actuele prijzen met royale kortingen en bespaar tot honderden euro’s!

Bekijk hier onze actuele Deira aanbiedingen

Deira

Deira biedt voor ieder wat wils; souks, moderne winkelcentra, stranden en talloze restaurants.

Deira volgens bezoekers

De wijk Deira strekt zich uit van de Dubai Creek tot de grens met het emiraat Sharjah. Het is het oudste en drukste stuk van Dubai. Voor toeristen heeft Deira veel te bieden. Zo bevinden zich hier onder andere de souks, markten, en daarnaast enkele bijzondere bezienswaardigheden. Bovendien is langs en op de Creek altijd wat te beleven. Bij de Dubai Golf and Yacht club kunt u behalve golfen ook een boot huren om een tocht over de Creek te maken. Blijft u liever aan wal, neem dan een kijkje bij de Dhow Wharfage waar de traditonele dhows geladen en gelost worden. Deira is een winkelwalhalla. In de wijk vindt u de welbekende souks, oftewel straatmarkten, die ingedeeld zijn naar de producten die aangeboden worden. Zo zijn er de Gold Souk, de Textile Souk en de Spice souk. Op een heel andere manier winkelen kunt u in Festival City, waar zich circa 400 winkels bevinden, meer dan 90 bars/restaurants en tot slot enkele bioscopen en een bowlingcentrum. Wilt u een dagje doorbrengen aan het strand dan kan dat in Al Mamzar Beach Park. Voor de kinderen zijn er speeltuinen, u kunt gebruik maken van picknicktafels en zwemmen hoeft niet per se in zee, maar kan ook in één van de twee zwembaden. ’s Avonds kunt u in Deira op talloze plekken terecht voor een heerlijke maaltijd. Probeert u zeker een avond langs de Creek een restaurant te bezoeken, want dan is de Dubai Creek magisch. De beste manier om de magie te ervaren is door een diner cruise te boeken.

Mogelijkheden in Deira

Activiteiten

Strand
3/5
Uitgaan
3/5
Restaurants
5/5
Cultuur
4/5
Natuur
0/5
Winkelen
3/5

Voorkeuren

Goedkoop
2/5
Luxe
4/5
Populair
4/5
Rustig
4/5
Kindvriendelijk
2/5
Voorz. mindervaliden
5/5

Sportief

Wandelen
Nee
Tennis
Ja
Golf
Ja
Surfen
Nee
Zeilen
Nee
Duiken
Ja

Voorzieningen

Waterpark
Ja
Dierenpark
Ja
Attractiepark
Nee
Apotheek
Ja
Geldautomaat
Ja
Busverbindingen
Ja

Weersverwachting Deira

Vrijdag

  • Max: 37
  • Min: 33
  • Neerslag: 0mm

Zaterdag

  • Max: 39
  • Min: 31
  • Neerslag: 0mm

Zondag

  • Max: 43
  • Min: 33
  • Neerslag: 0mm

Bekijk de Deira weersverwachting voor 14 dagen

Foto’s van Deira

Ligging van Deira

Vliegtijd:
circa 6.5 uur
Transfertijd:
circa 21 minuten