Vakantie Havana

Op vakantie naar Havana? Op Royal.nl hebben we de meningen van reizigers over Havana voor u samengevat. Bovendien hebben we zo goed mogelijk de vakantiemogelijkheden voor u in kaart gebracht.

Voordelig naar Havana met Royal.nl

Op Royal.nl vindt u de beste zonvakanties en aanbiedingen naar Havana. Boek vliegvakanties naar Havana van ruim 50 betrouwbare Duitse touroperators voor dag-actuele prijzen met royale kortingen en bespaar tot honderden euro’s!

Bekijk hier onze actuele Havana aanbiedingen

Havana

Havana is de gezellige, sfeervolle en fotogenieke hoofdstad van Cuba, die vanuit de oude wijk goed te voet te ontdekken is, waarbij u zult stuiten op veel muziek en aardige mensen.

Havana volgens bezoekers

Het ‘heel gezellige’ Havana is de hoofdstad van het land Cuba, gelegen aan de noordkust van het gelijknamige eiland. De bezoekers noemen het een ‘niet al te schone stad met een prachtige historie’, een ‘waar fotoparadijs’. ‘De drie wijken lijken wel totaal verschillende steden te zijn’. Aangezien op het moment ‘met man en macht wordt gerestaureerd’, zijn de bezichtigingsmogelijkheden beperkt. ‘Daarna zal het behoren tot de mooiste steden ter wereld’. Vanuit de oude wijk Habana Vieja ‘kunt u de hele stad lopend ontdekken’. Sommigen zijn van mening dat ‘het mooie van Havana net buiten de toeristische trekpleisters zit; de straten van de gewone Cubaan, waar afstammelingen van Indianen en Afrikaanse slaven op straat spelen, het eten op straat wordt verkocht en waar goedkope overnachtingsmogelijkheden zijn, niet afgestemd op het toerisme en ook heel geschikt voor backpackers.’ De ‘eetmogelijkheden zijn wat beperkt, maar echt lekker’. De ‘sfeer is fantastisch; overal muziek, aardige mensen en veel te zien, waaronder prachtige oldtimers’. Het is een ‘veilige stad, maar je moet natuurlijk altijd op je spullen letten’. ‘Toeristen worden hier weliswaar continu aangesproken voor geld, maar als u vriendelijk groet en doorloopt zult u nooit een boze reactie krijgen’. Kortom: ‘een erg leuke stad, waar voldoende te zien, te doen en te genieten is’. De hoofdstad Havana met zijn rijke historie en fotogenieke straatjes en gebouwen, is een gezellige stad met een prima sfeer en drie totaal verschillende wijken, waar meer dan genoeg te doen is.

Mogelijkheden in Havana

Activiteiten

Strand
⭐️⭐️⭐️
Uitgaan
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Restaurants
⭐️⭐️⭐️⭐️
Cultuur
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Natuur
⭐️⭐️⭐️
Winkelen
⭐️⭐️

Voorkeuren

Goedkoop
⭐️⭐️⭐️⭐️
Luxe
⭐️⭐️
Populair
⭐️⭐️⭐️
Rustig
⭐️⭐️
Kindvriendelijk
⭐️⭐️
Voorz. mindervaliden
⭐️

Sportief

Wandelen
Ja
Tennis
Ja
Golf
Ja
Surfen
Ja
Zeilen
Ja
Duiken
Ja

Voorzieningen

Waterpark
Nee
Dierenpark
Ja
Attractiepark
Ja
Apotheek
Ja
Geldautomaat
Ja
Busverbindingen
Ja

Weersverwachting Havana

Dinsdag

  • Max: 28
  • Min: 22
  • Neerslag: 0mm

Woensdag

  • Max: 29
  • Min: 23
  • Neerslag: 0.1mm

Donderdag

  • Max: 29
  • Min: 23
  • Neerslag: 0mm

Bekijk de Havana weersverwachting voor 14 dagen

Foto’s van Havana

Populaire accommodaties in Havana

Roc Presidente 7
Havana
Bekijk
Iberostar Parque Central 9
Havana
Bekijk
Gran Caribe Nacional de Cuba 8
Havana
Bekijk

Bekijk alle accommodaties in Havana

Ligging van Havana

Vliegtijd:
circa 13 uur
Transfertijd:
circa 20 minuten